Aktywne Wpisy
CrimsonCube +177
Ciekawa informacja w kontekście ostatniej dyskusji o RODOSach na wypoku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rod #rodos #nieruchomosci #krakow
#rod #rodos #nieruchomosci #krakow
ProstolinijnyW +76
Jak w ogóle można popierać ROD?
-Ogródki zajmują ogromną przestrzeń bardzo często w centrum miast
-Osoba z ulicy nie ma tam wstępu i nie czerpie z tego powodu żadnych korzyści
-W zarządach siedzą stare komuchy
-Ludzie tam palą byle gównem
-To i tak własność miasta więc nie ma problemu by przeznaczyć ten teren na coś innego
-Jak jakiś boomer chce sadzić cebulę czy marchewkę to niech przeprowadzi się do powiatowego albo kupi
-Ogródki zajmują ogromną przestrzeń bardzo często w centrum miast
-Osoba z ulicy nie ma tam wstępu i nie czerpie z tego powodu żadnych korzyści
-W zarządach siedzą stare komuchy
-Ludzie tam palą byle gównem
-To i tak własność miasta więc nie ma problemu by przeznaczyć ten teren na coś innego
-Jak jakiś boomer chce sadzić cebulę czy marchewkę to niech przeprowadzi się do powiatowego albo kupi
-zawsze bez kolejki
-nie ma jakichś wag bezpieczeństwa jak Lydlu czy Biedr0nce
-nie gada, że potrzebne jej informacje
-nie trzeba mieć interakcji innym człowiekiem
Żabulani to styl życia
#zabka #czujedobrzeczlowiek #kasaratowaniapoziomu
Z tych 10 osób każdy chce fajki/wódę/hotdoga? Albo płaci gotówką? Może są takie zbiegi okoliczności, ale już tyle razy miałem podobne sytuacje, że zaczynam myśleć, że ludzie się po prostu boją takiego wynalazku - i w sumie rzadko kiedy jest
drugi raz miałem zamiar, ale przede mną była tylko jedna osoba, a kupując piwo i tak pewnie bym czekał na kasjera
@bodziodestruktor: A to w żabce kupuje się coś innego niż alkohol? Cholera nie sprawdzałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bodziodestruktor: To takie dziwne w sklepie, który oprócz szlugów, wódy i hot-dogów ma jeszcze słodycze i napoje?