Wpis z mikrobloga

takie pytanie do panów z #przegryw (tylko nie bijcie i nie wyzywajcie)
ktoś z was próbował jakoś zmieniać swoje życie? najprawdopodobniej sporej części z was brakuje zwyczajnie testosteronu - od jego niedoboru ma sie objawy typowe dla depresji tj. senność, chroniczne zmęczenie, brak chęci do życia etc.
może części z was rzeczywiście pomogłoby 20minut cardio dziennie albo skromna godzinka siłowni kilka razy w tygodniu połączona z n--------------m topczipsów zapijanych polo colą
takie luźne przemyślenie, bo może rzeczywiście u niektórych wystarczy odstawić cukry i ograniczyć węglowany
a jak nie pomoże to przynajmniej poczynilibyście jakieś próby

(czekam na atak, jestem gotowy do walki ( ͡° ͜ʖ ͡°) )
  • 67
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Polinik: zawsze mnie to zastanawiało gdy sprawdzałem profile ludzi udzielających sie na tagu którzy bez przerwy użalają się nad tym że są grubi brzydcy i nikt ich nie chce jednocześnie nawet nie próbując zmienić czegokolwiek w swoim życiu
  • Odpowiedz
@calcifer44: o c------j genetyce może mówić tylko osoba z rzeczywistymi problemami genetycznymi takimi jak autyzm, karłowatość, czy inna niepełnosprawność rzeczywiście utrudniająca życie
wychodze z założenia że jeśli jesteś gruby i obwiniasz za to swoją genetykę to jesteś idiotą

oczywiście że są osoby z szybszą i wolniejszą przemianą materii ale UWAGA nie da sie mieć szybkiej przemiany materii nie mając ruchu w ciągu dnia
mityczne osoby które jedzą dużo i ważą
  • Odpowiedz
@zielonedrzewko: z tego co wiem to jest refundowane jesli dostaniesz skierowanie od lekarza ale samo w sobie nie jest jakoś przerażająco drogie. od 40 do 100 zł w zależności gdzie mieszkasz (poszukaj w internecie bez problemu znajdziesz informacje)
  • Odpowiedz
@calcifer44: to poświęć godzine w której wylewasz gorzkie żale na wykopie na spotkanie z psychologiem by ci przepisał jakieś tabletki ziołowe ewentualnie skierowanie do psychiatry po benzo i będziesz miał problem z głowy, nie ma po co przekombinowywać prostych rzeczy - jesteś chory, leczysz sie jak kogoś boli palec czy gardło to nie ma problemu iść do internisty a z jakiegoś powodu wizyta u psychologa jest demonizowana i ludzie boją
  • Odpowiedz
@FajnyQmpelPL: Ale ty wiesz, że przegryw wynika z słabej mordy i niskiego wzrostu? Od treningu i niejedzenia czipsów nie zmieni się nikomu czaszka ani piszczele nie urosną. Od bicia teścia nikt nie stanie się czadem.
  • Odpowiedz