Wpis z mikrobloga

Taki obraz wasz właśnie
#apple niezawodny MacOS, mocna bateria, nie przegrzewa się, touchpad to złoto.
Tymaczasem #windows bateryjka po 1,5 h przeglądania wypoku mówi bajo, touchpad jest tak intuicyjny jakbyś pracował stopom, zsynchronizować to się możesz co najwyżej z kutasem, wkładając go w któryś z portów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bekazpodludzi #laptopy #komputery #ios #macbook
Odmienec - Taki obraz wasz właśnie 
#apple niezawodny MacOS, mocna bateria, nie przeg...

źródło: comment_1661500420WXgMwQRT40ubmu8vyVquyf.jpg

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Odmienec: też mi się kiedyś wydawało, że Macbooki są przepłacone. No niby są, ale jak zaczynasz porównywać do konkurencji to się okazuje, że wcale nie tak dużo. Oczywiście jak bierzesz pod uwagę więcej czynników niż dysk tysiąc.

Touchpad zbliżony funkcjonalnością do tych applowskich widziałem tylko w Microsoft Surface, które też są drogie.
  • Odpowiedz
@pekak: apropo ceny, warto spojrzeć na to z perspektywy kosztów rocznych, od razu zmieniasz perspektywę jeśli nie kupujesz nowego sprzętu co rok czy dwa.
  • Odpowiedz
Mój Pro 15 2018 przegrzewał się a bateria starczała na przejście z gniazdka do gniazdka ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale M1/M2 to już inna bajka.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Odmienec: miałem okazję używać kilka tygodni, o ile touchpad jak się przyzwyczaiłem był zajebisty o tyle przy normalnym użytkowaniu MacBook mógł robić za grzejnik XD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Odmienec: wiem( ) jak ktoś chce niech kupuje Appla, mi nie podszedł a też nie potrzebuję sprzętu za kilka tysięcy. Wystarczy mi PC złożony za 1000zl ¯\(ツ)_/¯ tak samo telefon, nie widzę potrzeby w zakupie flagowca co 2 lata z 10 aparatami i różnymi innymi dodatkami których nigdy nie użyję jak mogę kupić za 1000-1500zl tel że średniej półki którym może nie będę się
  • Odpowiedz
@Badmanek: Nie wiem czy nie zauważyłeś, że dziś większość windowsow tez ma same usb-c, a z reszta wydarzy kupić przejściówkę podpiąć ją na stałe do danego kabelka i tyle, wielka filozofia, z reszta teraz hdmi czy slot na kartę sd wrócił
  • Odpowiedz