Wpis z mikrobloga

#mecz ja wiem, że wy tu wszyscy śmieszkujecie teraz na tagu, ale ja powiem, że jest mi tak po ludzku przykro. człowiek jest już kibicem od nastu lat, kibicuje reprezentacji i polskim klubom, ale wciąż porażki takie jak ta Rakowa bardzo bolą, szczególnie po tak przyjemnej drodze w eliminacjach. po tym meczu jest mi po prostu smutno. za poprzednie i całą przyjemną przygodę aż do tego ostatniego etapu, dziękuję pan Raków. (,)
Pobierz
źródło: comment_1661457011Ah5hFSXiduGUFrS0d4ofDe.jpg
  • 25
jak byś był kibicem do nastu lat to byś miał #!$%@?, bo innego uczucia do siebie polska piłka nie wpaja

@hetero_sapiens: dziękuję pan hetero sapiens, że powiedziałeś mi jakim kibicem powinienem być. klasycznie pewnie ch**a się znam, ale w końcu po to wchodzę na wykop (żeby poznać opinię ekspertów).
@Niekumaty_: a przepraszam, o to ci chodziło. no więc miałem na myśli to, że właśnie ten stabilny skład nie obfituje w zawodników kreujących ofensywne akcje, najbardziej urzekał mnie Ivi Lopez, ale poza tym piłkarzy, którzy robią coś z pomysłem, trzymają piłeczkę i się kiwają to wiele z przodu nie ma, wszyscy wiemy jak to wygląda i mówimy sobie czasem przed telewizorami "kurczę, ale fart". no a poza tym fakt jak fajnie
@ananasowy a ja mam #!$%@? w tą porażkę, ich zakwalifikowanie się do europejskiego pucharu spowodowałoby że mogli by odskoczyć regionalnej drużynie której kibicuje
@ananasowy: Ja może nie pamiętam, ale mi mój wujek przywiózł pamiątkę od kibiców Rakowa, kiedy pewnie ze 20l temu grali w 4 lidze, siekierę w tylnej szybie :) To taka ostatnia historia związana z moją rodziną, jako jakiś offtop :) Ale serio, bardzo im kibicowałem. #!$%@?ą mnie te głupie lagi na 50m... I ogólnie no dali dupy pod koniec. Mogli wygrać mecz. Brakło szczęścia? No #!$%@? brakło przede wszystkim umiejętności...