Aktywne Wpisy
stanley___ +56
#opener
Przez pijanych, zaćpanych, brudnych festiwaliczów normalny człowiek nie może wrócić z pracy. Ha tfu.
Przez pijanych, zaćpanych, brudnych festiwaliczów normalny człowiek nie może wrócić z pracy. Ha tfu.
a4z4a4 +84
#francja #bekazlewactwa
Tak tylko przypominam że ktoś na kryzysie imigranckim doszedł do władzy, a potem sam sporowadza setki tysięcy. W tym tempie będziemy mieli te same problemy w ciągu kilkunastu lat
Tak tylko przypominam że ktoś na kryzysie imigranckim doszedł do władzy, a potem sam sporowadza setki tysięcy. W tym tempie będziemy mieli te same problemy w ciągu kilkunastu lat
@Niekumaty_: nie wiem jak u ciebie w domu, ale u mnie balonik nie był pompowany. po prostu patrząc na historię Rakowa ciężko nie przyznać, że to taki klasyczny underdog, takim się kibicuje nawet jak ktoś taki z zagranicy się zdarzy. Islandia na Euro 16 też miała za sobą sympatię kibiców z zewsząd.
@hetero_sapiens: dziękuję pan hetero sapiens, że powiedziałeś mi jakim kibicem powinienem być. klasycznie pewnie ch**a się znam, ale w końcu po to wchodzę na wykop (żeby poznać opinię ekspertów).
@ananasowy: mówiłeś, że są "underdogiem". Jakim niby cudem, mając stabilny skład, trenera i bardzo wysoki (jak na naszą ligę) budżet?
@kcrgs: przykro przyznać, ale tak. racja.
@Kaker: Skra Częstochowa?