Aktywne Wpisy
SaintWykopek +20
W zeszłym tygodniu dostałem nowy pokój. Jednoosobowy pokój za 150€/miesiąc, praca 5 dni w tygodniu, po 7,5h dziennie. Zarobki po odjęciu kaucji 1400-1500€(mogłoby być więcej). Pomijając mieszkanie na strasznym zadupiu, z tylko jednym(drogim) sklepem, to moja najlepsza emigracja. Tani pokój, mieszkanie przy lesie, dużo pól z konikami, można pospacerować, czy podbiegać. Prawie dwa lata temu w krakowie płaciłem 750zł za niemywalowany pokój, z nieszczelnym oknem, dywanem zamiast podłogi i trzema wspokatorami. Spójrzcie
SaintWykopek +82
W tej nitce wrzucamy zdjęcie z gry którą zna jak najwięcej osób i jej tytuł. Jeżeli widzisz grę którą znasz-plusujesz. Wygrywa ten, kto będzie miał najwięcej plusów w swoim komentarzu.
Ja zaczynam, gra to Gothic
#glupiewykopowezabawy #gry #gothic
Ja zaczynam, gra to Gothic
#glupiewykopowezabawy #gry #gothic
Czy naprawdę Wykop stoczył się już na takie dno, że wpis użytkownika @nwcw trafia do gorących, jest plusowany przed wykopków a moderacja nie widzi nic złego we wrzucaniu zdjęcia byłej użytkowniczki opatrzonego tytułem "#!$%@?"? Moje komentarze, w których w kulturalny sposób zwróciłem uwagę na niestosowność takiego zachowania i jego rynsztokowy poziom zostały oczywiście skasowane przez autora wpisu, który w godny gimnazjalisty sposób określił je jako "ból dupy" po czym zostałem zczarnolistowany. Kiedy zaczęła tutaj obowiązywać zasada, że łamanie zasad przez kogoś innego upoważnia innych do tego samego? Gratuluję poziomu kolego @nwcw
#troll #gimbus #chamstwo
@ufos: Nie jest, to screen z medium publicznego
Komentarz usunięty przez moderatora
Zdjęcie nie jest przerobione itd. Przesadzasz grubo.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
A tak w ogóle to kto ty jesteś, jej chłopak, że taka gównoburzę robisz z tego?
1) to nazwa obrazu, co mnie obchodzi, jak koleś nazywa sobie pliki na kompie? Gdyby nie jeden z komentarzy, nie zwróciłbym na to uwagi;
2) jeżeli coś robisz, liczysz się z konsekwencjami. Każdy, kto pamięta Platynę, wie, że gdy kończyły się jej argumenty, pisała komentarze tak obficie polane chamstwem i wycieczkami osobistymi, jak zapiekanka keczupem. Według mnie taki
Do tego pytanie: Czy ona była grzeczną, sympatyczną osobą, która nigdy nikogo bezpodstawnie nie obrażała? Nie zarzucała innym głupoty, nie wyzywała od spasionych świń i podawała dane osobowe rozmówcy który miał merytoryczny argument w ręce. No i oczywiście nie stwierdziła, że w pewnym napoju nie ma kofeiny zarzucając tym samym kłamstwo firmie
Ja dałem plusa, bo kiedyś było o niej głośno. Fotkę zobaczyłem jak już Platyna usunęła konto, więc zdjęcie z wpisu i tag #zieloninieznajo zaplusowałem, bo ktoś przypomniał o dawnej aferze na wykopie. Na podpis nie zwróciłem uwagi, może kiedyś platyna uraziła twórcę wpisu i zapisał jej fotkę z taką, a
A moje retoryczne pytanie może nie jest zbyt kulturalne,