Wpis z mikrobloga

Podsumujmy: Kaczmarczyk na prezent ślubny od brata dostał traktor który jest na brata i brat będzie go użytkował. Czemu firma uroczyście przekazała go Kaczmarczykowi, a nie bratu, skoro to on jest właścicielem? Po co udawali wszyscy, że to był prezent dla Kaczmarczyka, skoro to nie był prezent? Kaczmarczyk będziecie jeździć ciągnikiem za 1,5 mln, na polu z którego deklaruje dochód rzędu 5 tys rocznie.

Kaczmarczyk stwierdził że zadawanie tego typu pytań to atak na polskie rolnictwo, sam posiada zaledwie 16ha ziemi.
#!$%@? XD
Jak wejdziecie na profil Kaczmarczyka na fb to zobaczycie że boty robiące damage control już działają:
https://www.facebook.com/kaczmarczyknorbert/posts/605707177568371

#neuropa #bekazpisu #bekazprawakow #rakcontent #afera #rolnictwo ##!$%@?
saakaszi - Podsumujmy: Kaczmarczyk na prezent ślubny od brata dostał traktor który je...

źródło: comment_1661449174EFIKmgCCuXGDJn9PB71W1b.jpg

Pobierz
  • 29
  • Odpowiedz
@panzerschokolade: gdzieś mi się rzuciło w oczy, że ten sam diler opchnął ok. 30 ciągników wodom polskim xD nie grzebałem jakoś głęboko czy to prawda, ale nie zdziwilbym się ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@kovv4lasky: A i ciągniki tego producenta (nie jestem pewien czy dilera) były wystawiane jako rekwizyty jak pinokio jeździł i swoje scenki robił u rolników. Kojarzycie co była „afera”, że bankster pojechał
  • Odpowiedz
@saakaszi to wszystko co się dzieje w Polsce jest w #!$%@? przykre. Arogancja tych ludzi mnie przeraża. Zawsze zwalą winę na opozycję i Tuska - to już leci 7 rok jak zdarta płyta. Jawnie cie okradną i jak ich złapiesz to powiedzą "nie ukradłem, to opozycja i Tusk". A mimo to PiS ma takie poparcie. Już tego nie potrafię wytłumaczyć. Kto to #!$%@? łyka? Kto popiera tych ludzi?
  • Odpowiedz
@saakaszi: Tym razem Herr TuSSk już przesadził. Rozumiem sranie do Wisły i Odry, współpraca z Merkelową nad niszczeniem Polski, ale podkładanie ciągnika jako prezent ślubny?! XDDDDDD
  • Odpowiedz