Wpis z mikrobloga

@darek-jg: miałeś tak kiedyś? Przepraszam, ale zależy mi żeby ta paczka doszła i siedzę tylko sprawdzam czy status się zmienia, a ona ciągle "odebrana przez kuriera". Jeśli do jutra się nie zmieni to zadzwonię na infolinię.
@konami85: pocieszę Cię, u mnie zgubili. Nie trafilo dalej od razu a po dwoch dniach telefon i inpost twierdzi ze paczki nie bylo w skrytce. Złożyłem reklamacje z prośbą o zwrot prawie 2k. Czekam wlasnie 24 dzień na odpowiedź i pewnie przypadkiem dostanę odpowiedź ostatniego możliwego dnia, a kasa zamrożona. Oczywiście odpowiedzi się pozytywnej nie spodziewam i bedzie pewnie trzeba składać odwołania..
Ale jak mogło nie być paczki w skrytce? Jak kurier ją odebrał i status się zmienił to bez jaj?. Współczuję stary. U mnie na całe szczęście nic wartościowego, bardziej to miałabyc mały prezent +jakieś breloczki. Dzwoniłem i pisałem na in post ale narazie zbyt wiele nie wiedzą. No ale człowiek się #!$%@? jakby nie było.
konami85 - Ale jak mogło nie być paczki w skrytce? Jak kurier ją odebrał i status się...

źródło: comment_1661280185bF4FhQnE5aEa0A86Toalqd.jpg

Pobierz
@konami85: status sie nie zmienił. Mam status ze paczka nadana, paczka wsadzona do paczkomatu do skrytki ktora sie otworzyła, a paczki ponoc nie bylo. Zreszta bardzo możliwe, jakis czas temu odebrałem paczkę to w skrytce byly dwie paczki, na dwie czekalem, wiec pewnie multiskrytka. W domu otwieram a tam nie moje rzeczy. Okazalo sie ze jedna paczka nie moja. infolinia, odwozenie paczki do paczkomatu itd, 45 minut zmarnowane. Wiec jest szansa
@momafi: wiesz to nie było nic wartościowego, ale kurde.. Nigdy nie było problemów, jeszcze kurier (było ich dwóch) przy mnie wkładał i wyjmował paczki a od wczoraj od 12 cisza i ciągle ten sam komunikat. Ale chyba faktycznie lepiej dpd. Jakbym wiedział eh.