Wpis z mikrobloga

@MglawicaKraba: Widzisz mój kumplu z neuropy, ja jestem taki, że nie wystarczy mi pokazać samo nagranie ( takie jak powyżej), bo wiem, że często "ofiary" przed tym nagraniem, coś zrobiły.

2. Co właściwie powód zatrzymania zmienia?

Dużo. Może bardzo dużo zmienić. Widzimy jedynie fragment, jak policja tłucze jakiegoś randoma ( kompletnie nie wiemy co sie działo wcześniej i jaki jest powód ich zachowania. Co prawda 3 na jednego to przegięcie, ale
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
"ofiary" przed tym nagraniem, coś zrobiły

@Mr_3nKi_: uważasz, że jest cokolwiek dającego policji zielone światło do kopania i na..erdalania po głowie obezwładnionego człowieka? Jak to określiłeś "tłucze jakiegoś randoma"? I tak poważnie pytam- jak kolor skóry randoma zmienia kontekst nagrania?
@MglawicaKraba: Nie zrozum mnie źle tęczowy kumplu. Na tym nagraniu "policjanci" przekroczyli granice. Jednak nie zmianiam zdania o takich "sytułacjach". Nie 1:1 jak na nagraniu, ale jednak.

W końcu jestem tym prawako-konfederetem hehe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Mr_3nKi_: nie pytalem o to nagranie a istniejące według Ciebie sytuacje, gdzie nie mialbys za złe policjantom gdyby potraktowali Cię tak jak gościa na filmiki. Więc- jakie to sytuacje?