@MglawicaKraba: Widzisz mój kumplu z neuropy, ja jestem taki, że nie wystarczy mi pokazać samo nagranie ( takie jak powyżej), bo wiem, że często "ofiary" przed tym nagraniem, coś zrobiły.
2. Co właściwie powód zatrzymania zmienia?
Dużo. Może bardzo dużo zmienić. Widzimy jedynie fragment, jak policja tłucze jakiegoś randoma ( kompletnie nie wiemy co sie działo wcześniej i jaki jest powód ich zachowania. Co prawda 3 na jednego to przegięcie, ale
@Mr_3nKi_: uważasz, że jest cokolwiek dającego policji zielone światło do kopania i na..erdalania po głowie obezwładnionego człowieka? Jak to określiłeś "tłucze jakiegoś randoma"? I tak poważnie pytam- jak kolor skóry randoma zmienia kontekst nagrania?
@Mr_3nKi_: w jakich sytuacjach uznałbyś, że policjant miał prawo kopać Cię i bić pieśniami po głowie gdy Ty sam byłeś już obezwładniony i leżący na ziemi?
@MglawicaKraba: Nie zrozum mnie źle tęczowy kumplu. Na tym nagraniu "policjanci" przekroczyli granice. Jednak nie zmianiam zdania o takich "sytułacjach". Nie 1:1 jak na nagraniu, ale jednak.
W końcu jestem tym prawako-konfederetem hehe ( ͡°͜ʖ͡°)
@Mr_3nKi_: nie pytalem o to nagranie a istniejące według Ciebie sytuacje, gdzie nie mialbys za złe policjantom gdyby potraktowali Cię tak jak gościa na filmiki. Więc- jakie to sytuacje?
Poza tym, chłop jest biały. Można sie rozejść.
1. https://www.wsws.org/en/articles/2022/08/23/nozn-a23.html
2. Co właściwie powód zatrzymania zmienia?
3. Co kolor skóry zmienia?
Dużo. Może bardzo dużo zmienić. Widzimy jedynie fragment, jak policja tłucze jakiegoś randoma ( kompletnie nie wiemy co sie działo wcześniej i jaki jest powód ich zachowania. Co prawda 3 na jednego to przegięcie, ale
@Mr_3nKi_: uważasz, że jest cokolwiek dającego policji zielone światło do kopania i na..erdalania po głowie obezwładnionego człowieka? Jak to określiłeś "tłucze jakiegoś randoma"? I tak poważnie pytam- jak kolor skóry randoma zmienia kontekst nagrania?
@MglawicaKraba: W pewnych sytuacjach - Owszem.
W końcu jestem tym prawako-konfederetem hehe ( ͡° ͜ʖ ͡°)