Wpis z mikrobloga

@LetMeStay: ja nie mieszam szczerze mowiac bo ryzykuje wymiotami. Ja najbardziej lubie wino i sobie cos jeść powoli np. ser czy tam wędliny albo orzeszki xd

Jak lubisz wino to polecam porto z biedronki za 25 ziko, mega pijalne i mocne bo chyba 21% a nie czuc alko w ogole. Zajebiste
  • Odpowiedz
@ZACIENTY_CAPSLOCK: Ja pije ogólnie piwa, tylko one nie działają już jak kiedyś. Wypiłbym ogólnie wódki, ale nienawidzę jej i #!$%@? mi po niej. Dlatego próbuję np. z winami. Nie jest to jakieś inwazyjne a fajnie się po tym czuję, 1 winko i np 4-5 piwek i jestem jak w niebie i nie muszę się truć wódką.
  • Odpowiedz
@ZACIENTY_CAPSLOCK: Ja lubie mieszać bo samymi piwami się nie upije zbytnio i tak rozkładam w czasie więc winko i parę piw mnie robią całkowicie. Po wódce #!$%@?, a wido i piwo fajnie działa, też zależy ile się w czasie wypije. Ja akurat rozkładam na całą nocke, więc dużo tego idzie.
  • Odpowiedz
@ZACIENTY_CAPSLOCK: No tak, ale ciężko dostępne na codzień. Piwo kupi się w każdym sklepie, a z drinkiem trzeba kombinować. Nie ma nic za bardzo pośrednio. Jedynie wino, ale wino też słabe i działa przez chwilę.
  • Odpowiedz