Wpis z mikrobloga

Ma ktoś z Was może przyczepkę rowerowa? Szukam czegoś dla moich brzdąców (4lvl i 1.5lvl), a więc dwuosobowa najlepiej. Starsza córkę woziłem w foteliku ale mały podrósł i też by chciał. Zamiast drugiego fotelika chciałbym coś takiego. Przejrzałem tak z grubsza internet. Thule to miliony monet, a nie wiem na jak długo mi to wystarczy, to nie chce wydawać tyle pieniędzy. Tanie modele to wyglądają jakby się miały rozpaść po kilku przejażdżkach. Macie jakieś modele, które się sprawdziły, nie były za miliony monet (budżet tak 2k max) i dzieciaki zadowolone? Byłoby mega, gdyby można było z takim wózkiem też biegać, bo to moje ulubione hobby. Używki też wchodzą w grę.
#rower #przyczepkarowerowa #dzieci
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Fiftyhang: pytanie czy starsza zaraz nie załapie (o ile już nie załapała) samodzielnej jazdy na rowerze i będziesz mógł zostać przy foteliku. U mojego starszego rower dość późno się zaczął na poważnie (w sensie bez bocznych kółek), ale teraz młodsza w foteliku, starszy z przodu na rowerze i jedziesz gdzie chcesz.
  • Odpowiedz
@PanBulibu: dzięki. Popatrzyłem i nie widzę niż w okolicy. Ale chyba skorzystam z przyczepki polecanej przez @kinollos . Trochę muszę podjechać, ale mam ze wszystkimi akcesoriami. Wygląda że jutro zrobię po nią trip i zobaczymy jak wyjdzie w użytkowaniu.

@Borysko_88: córka jeździ na rowerze z kółkami wciąż, ale nie jest jego fanką, woli hulajnogę, a że mamy skatepark dość blisko, to często tam jeździmy i uczy się
  • Odpowiedz
córka jeździ na rowerze z kółkami wciąż, ale nie jest jego fanką

@Fiftyhang: u mnie też było ciężko. Ale brak fanatyzmu był spowodowany tylko i wyłącznie trudnościami w jeździe. Z bocznymi kółkami jedzie się po prostu ciężko, wolno i ujowo ( ͡° ͜ʖ ͡°). Jak został trochę "przymuszony" do dwóch kółek, potem dostał nowy większy rower to najchętniej by z nim spał xD Może ja jestem
  • Odpowiedz