Aktywne Wpisy
daeun +216
W tym wpisie wrzucamy wszystkie kobiece RED FLAGI dyskwalifikujące je jako potencjalne partnerki, matki czy małżonki. Ja zaczynam
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
1. Tatuaże - widzisz taki brudnopis i od razu wiesz że trafił ci sie egzemplarz z defektem, nieprzepracowanymi traumami wymagającymi dlugotrwalej terapii, której w poczatkowym okresie dziecinstwa zabrakło silnych wzorców i autorytetów
#tatuaze #bekazpodludzi #rozowepaski #logikarozowychpaskow #zwiazki #glupiewykopowezabawy #tatuazboners
restofme +1032
Napisałem ten komentarz pod znaleziskiem 44-latek spędził niemal dobę na SOR-ze. Był po udarze i trafił na laryngologię.
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Ktoś zasugerował że dobrze go tu wrzucić.
To ja coś z życia. Historia taka jak tu. Udar SOR itp. Długo będzie ale mam nadzieję że coś wniosę.
Jak się ogarnąłem to przez moment pisałem coś na Mirko
Chce Wam opowiedzieć swoją historię trochę terapeutycznie a trochę Wam ku przestrodze.
Nie chce pisać o szpitalach,
Co wy w tym miescie robicie ze jest ono takie #!$%@?? xD Byłem z ziomkami na weekend, mielismy mieszkanie w okolicach dworca i pare razy zdarzylo sie wracac z rynku jakimis bocznymi uliczkami i dramat. Kamienice (niektore naprawde piekne), ulice czy chodniki wygladały jak w kraju 3 świata. To jakaś pato-okolica czy ogolnie środmiescie tak wyglada?
Nie hejtuje waszego miasta, bo dalej je uwielbiam, ale np w Krakowie, takich krajobrazow nie widziałem jak tam..
Na plus to zauwazylem ze macie duzo normalniejsze ceny na starym miescie (np na rynku), w związku z tym duzo polakow tam siedzi. W krk rynek jest cenowo odjechany i rzadko mozna uslyszec w ogrodku piwnym jezyk polski.
Ja wiem ze w kazdym miejscie cos takiego mozna znalezc bo to Polska. Ale mowimy o ścisłym centrum. W Krakowie to dawno takich slumsów nie widziałem. Cos tam Majchrowski remontuje u nas...
@Yetoslav: Pojedź do warszawy i wyjdź na dowolną boczną uliczkę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
U nas przynajmniej tynk się nie sypie z budynków.
@Yetoslav: Tak a o co chodzi?
Kraków nie był #!$%@? podczas 2 wojny a Wrocław był #!$%@? w 70%. Dodatkowo tuż po wojnie Wrocław nie był traktowany jak polskie miasto i cegły zamiast zostać we Wrocku to wyjeżdzały do Warszawy
Z tym sypiącym sie tynkiem to bym polemizował ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ogólnie miasto piękne i zapraszam do zwiedzania, ale dopiero po remontach aby się nie stresować i nie wydawać kupy siana na ubera.
@PoprostuChmiel: Wiem, że Poznan piękny :) Wrocław też piekny, tylko chyba polityka miasta zmieża w złą strone.
np (pierwsze z brzegu):
https://www.tuwroclaw.com/wiadomosci,wroclawska-lewica-niech-krakow-podzieli-sie-pieniedzmi-na-zabytki,wia5-3266-31442.html
Sporo dróg we Wrocławiu są wciąż poniemieckie. One nie są rozpieprzone, one są zabytkowe ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Yetoslav: Ale to ma duże znaczenie, bo można porównać z jakiego etapu startowały Kraków i Wrocław tuż po 2 wojnie. O ile Kraków mógł sobie pozwolić na remont kamienic i chodników to w tym czasie Wrocław odkopywał się z ruin i budował zerwane mosty. Remont kamienic i chodników zawsze schodził na 2
Wrocław starej zabudowy ma więcej, centrum jest OK, gorzej z miejscami takimi jak Ołbin. Natomiast Kraków w żadnym wypadku nie wypada lepiej. Kazimierz jest na podobnym poziomie co Ołbin właśnie.
@Yetoslav: całe miasto tak wygląda xD zobacz okolicę najwyższego budynku, szare budynki, rozwalone chodniki, drogi w stanie agonalnym xD