Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Dlkvv: co jest w niej zdrowszego, tak konkretnie?


@boryspo: Dodajesz to co chcesz i to, co uważasz za zdrowe. Zwykle sieciówki używają sera i szynki najniższej jakości o wątpliwym składzie i słabym makro. Do tego tłuste sosy z cukrem i konserwantami. Jeśli robisz sam pizzę to możesz użyć świeższych i mniej kalorycznych składników (np. zamiast najtańszego sera z hurtowni wybierasz mozarellę light).
Tusk dzisiaj krzyczał żeby tarcze dać przedsiebiorcom za Odrę.
Co do inflacji to Jagodzianki w cukierni obok kosztują 12 zł a koszt zrobienia takiej w domu to 2,5zl. Inflacja to jedno a pazerność i cwaniactwo sprzedawców to drugie.
Piwo pilsner w Lidlu 6zl w Carrefour osiedlowym 7.65 No to o co chodzi.
Swoją to drogą to w Warszawie jak się przejdziesz przy knajpach to same ukr się stołują
via Wykop Mobilny (Android)
  • 21
@Armo11: napiszę to jeszcze raz - #!$%@?ć gastro prądem.
Jak przyszedł covid to brali klientów na litość żeby tylko się utrzymać, po covidzie przyszły podwyżki bo "trzeba sobie odbić słabszy czas", teraz inflacja, a jakość i wielkość tylko w dół. No ale oni "mają koszty" więc w pizzerii za colę 0,5 l albo tyskie zapłać 9 zł. Niech giną krętacze, zostaną tylko uczciwi.
@Armo11: Masz frajera, to go duś, jak się zesra, to go puść. Niestety, ale przeciętny konsument w Polsce to debil i nawet jak go walą w dupala, to i tak przyniesie kasę w zębach i się będzie jeszcze cieszył. Był ostatnio wpis o gównoknajpie we Wrocławiu w zoo, gdzie koszą frajerów na gruby hajs za paszę dla świń, ale paljak jak na robaka przystało musi pokazać, że go stać. Zastaw się,