Wpis z mikrobloga

#bmw #chwalesie #pokazauto
Zawsze marzyłem o bmw, szczególnie o e46, potem o f10, g20, g30 i w końcu wziąłem… g26 ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W porównaniu jak odbierałem Skodę z salonu, obsługa niebo a ziemia ( ͡° ͜ʖ ͡°)

420d xDrive

Myslalem tez o:
Superb - ale już miałem Skodę
Bmw 5 - w tej cenie bieda wersja
Bmw 3 - z-----y bagażnik
Audi A5 - brzydkie i gorzej wykończone
jaavi666 - #bmw #chwalesie #pokazauto 
Zawsze marzyłem o bmw, szczególnie o e46, pote...

źródło: comment_1660929776Sbm8Gg4IbIYdrccyRvrFVm.jpg

Pobierz
  • 60
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@master4342: Każdy ma inne preferencje, mi wystarczy 190 kucy, ważne aby mało palił i wygodnie się jechało 180-200km/h. Akurat było auto z xDrive to brałem. Ja muszę mieć auto w którym będę mógł co jakiś czas coś przewieźć
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@jaavi666: No wiadomo, to ma służyć tobie a nie podobać się innym. Już tu raz tłumaczyłem jednemu mirkowi, że nie każdy kupuje BMW żeby sąsiadowi wątroba spuchła. Dlatego też mam dieselka 200KM w Touringu z xDrive bo lubię jeździć i zdarza się, że cały bagażnik załadowany torbami. Weź upchaj to do sedana.
Co do spalania u mnie 6,2L w cyklu mieszanym ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@jaavi666: dzięki. Ja przymierzam się na przyszły rok. Ta 4 zaczęła mi się podobać. Z początku jak ją zaprezentowali to nie byłem przekonany ale już widziałem kilkukrotnie na ulicy to inaczej podchodzę.
Marzy mi się 5 z komfortowymi fotelami ale budżet inny.
  • Odpowiedz
  • 1
@paprykkk: Ta 4 to najlepsze co widziałem na rynku. Sportowy wygląd, praktyczny bagażnik, fajne komfortowe auto, jedyne co to z tylu max 2 osoby do 185 cm. 5 jeżeli nie jeździsz długich tras często to męczarnia po mieście, dlatego wybrałem 4 zamaist 5 mimo ze mnie stać
  • Odpowiedz
@jaavi666: Czy bmw odrobilo lekcje z poprzedniej generacji i uszczelki drzwi juz nie puszczaja powietrza? :) tez sie troche czaje na cos nowego, ale mam dylemat miedzy audi, bmw a mercedesem - serio jakosciowo bmw jest lepsze teraz niz audi jesli chodzi o wnetrze?
  • Odpowiedz
  • 0
@Euphor: Nigdy nie miałem wcześniej bmw wiec nie wiem, przy 150 przy bezramkowych szybach cisza, wiadomo słychać wiatr ale dobrze jest wyciszone. Mercedes to kicha - ładnie wyglada ale wszystko trzeszczy, począwszy od tabletu do deski. Mi mega się podoba C klasa, ale po 3 minutach wyszedłem z salonu. Audi wykończenie materiału ma gorsze niż bmw, w beci jest wszystko dobrze spasowane i schludne, a w audi wyglada jakby było
  • Odpowiedz
@jaavi666: Kurcze, jechalem nowa A klasa w Wiedniu i wydal mi sie calkiem dobrze zrobiony, ale moze musze sie bardziej przyjrzec. Njabardziej mi sie podoba wlasnie A35/45. Poprzednie 4er demo car na jezdzie testowej tak piszczal przez te uszczelki, ze bylem w szoku. Gosc mi wtedy mowil, ze ludzie sie skarżą - dobrze ze poprawili :) a co do audi to jezdzilem s3 ostatnio i wnetrze bylo calkiem fajnie zrobione,
  • Odpowiedz