Aktywne Wpisy
yawa +168
10 lat ciułania po troszku ale udało się 20 lat przed terminem :)
Pijcie ze mnom kompot.
#nieruchomosci
Pijcie ze mnom kompot.
#nieruchomosci
sonklabart +10
#zwiazki #randkujzwykopem
Poznałam ostatnio faceta i trochę piszemy. Z ciekawości sprawdziłam kogo obserwuje na instagramie i przeszły mnie ciarki żenady xd Nawet nie wiem jak to opisać, bo to nawet nie są dziewczyny z bieliźnie tylko w jakiś skąpych ubraniach gdzie na większości zdjęć na głównym planie jest ich krocze. No i ogólnie wrzucają kontent w stylu "słodka idiotka". Ja wiem, że są różne upodobania ale później faceci
Poznałam ostatnio faceta i trochę piszemy. Z ciekawości sprawdziłam kogo obserwuje na instagramie i przeszły mnie ciarki żenady xd Nawet nie wiem jak to opisać, bo to nawet nie są dziewczyny z bieliźnie tylko w jakiś skąpych ubraniach gdzie na większości zdjęć na głównym planie jest ich krocze. No i ogólnie wrzucają kontent w stylu "słodka idiotka". Ja wiem, że są różne upodobania ale później faceci
#elektryka
#elektronika
#prad
Komentarz usunięty przez autora
@xiv7: podlaczylem pod nie zmywarke i nie wybija, a piekarnik tak
@Qwertyasdf123: no i ten "zegar" się popsuł
@wypokowy_expert: Zegar ma jakieś skrajnie niskie napięcie. Więc to nie powód.
@s---k: Elektronika powinna mieć swoje zabezpieczenie. W dodatku to tylko układ sterowania też niskiego napięcia. Cały prąd idzie tylko w grzały.
Zabezpieczenie wyrzuca w momencie podłączenia wtyczki ?
Jak sprawdzic czy jest zwarcie na kablu?
@EnderWiggin: a z czego jest zasilany, z powietrza? Idzie tam 230V i najczęściej prymitywny zasilacz beztransformarorowy