Aktywne Wpisy
Momento83 +208
del855 +55
Ponawiam apel o zwrocenie uwagi na ZBIOROWA HALUCYNACJE w Polsce powiatowje i gminnej.
Polska powiatowo-gminna doslownie wymiera, kto mial wyjechac to wyjechal, kto mial zostac to zostal, niewiele sie dzieje. I juz sie niewiele wydarzy. A mimo to mieszkania czy domy tam nie sa po 50k czy 100k. :)
NA PEWNO ludzi tam bedzie ubywac
NA PEWNO mieszkan jest wiecej niz chetnych do ich zakupu
Polska powiatowo-gminna doslownie wymiera, kto mial wyjechac to wyjechal, kto mial zostac to zostal, niewiele sie dzieje. I juz sie niewiele wydarzy. A mimo to mieszkania czy domy tam nie sa po 50k czy 100k. :)
NA PEWNO ludzi tam bedzie ubywac
NA PEWNO mieszkan jest wiecej niz chetnych do ich zakupu
Jaka jest wasza ulubiona/najbardziej odjechana teoria spiskowa?
#teoriespiskowe #foliarze
Kosmici to efekt eksperymentów bogaczy, którzy wraz z wojskiem mają podziemne bazy, gdzie z porwanych prostytutek i zaginionych kobiet rodzą się efekty eksperymentów genetycznych. Główną siłą roboczą są naukowcy po najlepszych uczelniach, którzy są wybierani na bazie testu na socjopatię. Jednak są oni na tyle jebnięci, że ich mocodawcy nie ufają im i wszczepiają ów naukowcom czipy, które aktywowane są, jeżeli np naukowiec chciał komuś zdradzić prawdę, albo wzięła by go empatia.
Ogólnie ta teoria zakładała, że bogacze mają super technologię i chcą za pomocą tego wszystkiego stworzyć rasę nadludzi.
Przyznam, że to była najgorsza wersja teorii o tym czym są kosmici.
Inne bowiem zakładały, że to przybysze z gwiazd, ludzie z przyszłości, istoty z innego wymiaru, albo
@artur00:
Moja ulubiona jest całe universum o tartarii oraz to że katedry to elektrownie elektrostatyczne oparte o świętą geometrię i wymianę potencjałów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tym którzy nas tu więżą.
@wfyokyga:
płaskoziemcy
Tysiące fikołków tylko brak odpowiedzi na podstawowe pytanie: po co wszystkie rządy czy tam NWO by miało prowadzić taki spisek? Wsiadam do samolotu w mieście A i ląduję w mieście B. Czy on leci wokół kuli czy płasko nad płaską - co mnie to obchodzi? :)
Jesteś ograniczony jak to ładnie ująłeś od punktu A do punktu B ( ͡º ͜ʖ͡º)
Dalej już twoja ciekawość nie sięga bo i po co? Tam zaraz ameryka i znowu rosja.
Jakoby złożył w ofierze 150 dzieci będąc we Francji. No ja się pytam, jak niby nikt nie zauważył zniknęcia ponad setki dzieci? Gdzie niby je schował potem?
Tak to jest jak bierzesz się za magiczne traktaty. Równie dobrze mógłbym szukać zielonego smoka, by mi rozpuścił złoto. ( ͡° ͜ʖ ͡°)