Aktywne Wpisy
Zwyrol69 +47
No i wróciłem na chatę po 2 tygodniach w psychiatryku, heh. Co, jak, dlaczego? Otóż jako rozrywkowy typ, młodzieżowy można by rzec, przez 4 dni zjadłem 90 Xanaxów 1 mg i 30 Clonazepamów połówek. Oczywiście auto zalewając wszystko alkoholem. Jak się bawić, to się bawić, co nie? Obudziłem się w pasach w szpitalu, do którego - o czym dowiedziałem się później - przywiozła mnie para psów i czterech ratowników medycznych. No, wjazd
loczyn +1072
Czy bylibyście w stanie pójść na protest i/lub dołączyć do ruchu PRZECIWKO tym wszystkim dopłatom do nieruchów?
#nieruchomosci #bk2 #bk2procent #koalicjadeweloperska
#nieruchomosci #bk2 #bk2procent #koalicjadeweloperska
Dla wprowadzenia: miałem 2 lata temu wypadek samochodowy (typ wjechał w bok taksówki w której jechałem). Samochód dachował i był do kasacji, ale mi i kierowcy nic się nie stało. Facet uciekł z miejsca wypadku, najpewniej pijany. Temat jakoś sobie "ułożyłem" (mimo, że w karetce dziwili się że żyję - samochód rozwalony, dostał w bok na którym siedziałem, generalnie wypadku nie pamietam) i wyciszyłem, ale teraz to "psychicznie" do mnie wróciło. Chciałbym dowiedzieć, co się stało, by sobie to jakoś zamknąc w głowie, bo znowu męczy
I teraz do sedna - jak można uzyskać informacje z policji o zdarzeniu? Po wypadku wzięli mój PESEL, ale nikt nigdy nie zadzwonił ani nie zaprosił na rozprawę w charakterze świadka/poszkodowanego. Chciałbym wiedziec, czy typ dostał chociaż zawiasy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
O odszkodowanie nie szedłem, nie miałem do tego głowy - chodzi tylko o info jak się sprawa potoczyła
#policja #wypadek #pytanie #kiciochpyta #patologianadrodze #pomoc #warszawa #prawo
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62fcc9acbdf61f8c98ed9f2a
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Eugeniusz_Zua
Wesprzyj projekt