Aktywne Wpisy
Plotkova99 +194
Pochwalę się, zdecydowałam się pójść do psychologa. ALE NA #nfz. Kobietka tak może z 50 lat, pyta po co przyszłam xD no to mówię - bezsenność, brak sił, brak apetytu. Wypytała mnie w godzinę o wszystko. Związki, praca itp. Powiedziała że jej to nie wygląda na depresję tylko jakieś stany lękowe xD. Spytałam czy powinnam brać jakieś leki a ona że musiałbym to przegadać ze specjalistą a doraźnie ziołowe
Liger123 +98
Nie rozumiem typa. Majac tyle hajsu na koncie i przy braku zobowiązań typu dzieci, już dawno wyjechałbym do jakiejś Tajlandii / Wietnamu / Kambodzy, kupil wille nad oceanem i spijał drinki do ostatnich swoich dni. Przeciez on dobrze wiedział, że te wszystkie interesy są szemrane.
Zjadla go chciwosc?
#budda
Zjadla go chciwosc?
#budda
#pkp #pkpintercity #zalesie
https://www.wykop.pl/wpis/67002701/da-sie-przyzwyczaic-do-samotnosci/
To się nazywa ból d--y i podobno pomaga jakaś maść. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Im bardziej się jest samotnym, tym bardziej obrzydliwa. To tak samo jak oburzenie na gołego cycka przy karmieniu przez niektórych facetów. Ale jak taki sam cycek wystaje bez "kaszojada" to szczęśliwi jakby milion dolarów widzieli
to się nazywa prawo miłości i młodości, istnieje dla Ciebie tylko ta druga osoba, innych masz w nosie. Tzw. romantyczność.
Ja nie widzę problemu, nie musisz się gapić tak samo jak nie gapisz się na psa co dokonuje zrzutu na trawnik, jeśli Cię to obrusza.
Pocałunek do 1,8s jest spoko, ponad 2 to już nachalny? (。◕‿‿◕。).
Mnie to raczej bawi jak taka parka ma nadmiary uczucia dla siebie. Poza tym może widzą się raz w tygodniu albo rzadziej i wykorzystują każdą możliwą chwilę...
Robienie z igły widły @GIGASTARA załóż sobie słuchawki na uszy i spójrz w drugą
@somskia: A wiesz, ze chyba coraz wiecej ludzi to robi. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@GIGASTARA: już tak stara jesteś?
Komentarz usunięty przez autora
Dlaczego od razu tego nie zrobili tylko przez jakieś 3 tygodnie obrzydzali życie ludziom nie mam
@GIGASTARA: zacznij się masturbować, niech też poczują się niesmacznie (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞