Wpis z mikrobloga

@HuierP10: No to człowieku tylko działać, skoro nie ograniczają Cię pieniądze, to jeden krok Cię dzieli do tego by próbować wszystkiego i weryfikować, czy chcesz działać z czymś czy nie
@bueczkaa: Kiedy właśnie nic czego się podejmuje nie sprawia mi większej radości, brakuje mi w życiu jedynie szczerej miłości, miłości która rzadko kiedy okazuje się stała, reszta rzeczy dla mnie jako osoby mogła by nie istnieć
@HuierP10: Możliwe, ze do tej pory nie brałeś nic na powaznie. Co do miłości, różnie bywa, tez mam ten schemat wyidealizowany, ale teraz podchodzę do tego z dystansem, będzie co ma być. Jak chcesz, możemy pogadać na pw. Chętnie porozmawiam.
@HuierP10: myslales ze randomowy koles z wykopu wystawi ci trafną diagnoze na podstawie jednego komentarza?
Zaburzona rownowaga chemiczna mozgu, lub problemy na tle psychologicznym ktore rozwiazuje sie za pomocą terapii z psychologiem.
@bueczkaa: Ja mam ten schemat wyidealizowany bardzo mocno i moja postawa kojarzy mi się z postawą werteryczną, zwykle też podchodzę z dystansem tylko że dystansu nie można trzymać cały czas, co do brania rzeczy na poważnie hmm próbowałem już się skupić na czymś konkretnie ale zwykle po takiej fali działania przychodzi moment uderzenia w mur i bezsensowności wykonywanej czynności, a co do PW, pewnie, napisz jak nie mam zablokowanego, pewnie uda
@HuierP10:
nie doceniasz zdrowia psychicznego jesli względy estetyczne są dla ciebie wiekszym priorytetem.
W perspektywie czasu wygląd wpłynie w niewielkim stopniu na twoje zycie, natmoiast problemy w głowie mogą mieć katastrofalne skutki jeśli się z nimi nic nie robi