Aktywne Wpisy
Jestem tak zwanym gniazdownikiem. Tzn. mieszkam z rodzicami i odkładam sobie pieniądze i inwestuję. Już 3 lata temu miałem tyle uzbierane środków, że mogłem kupić mieszkanie za gotówkę, ale zawsze jak docierało do mnie, że muszę wydać taką ogromną sumę pieniędzy, na którą tak ciężko tyrałem na coś tak żałosnego, skrajnie przewartościowanego jak jakaś klitka z betonu to ogarniało mnie uczucie bezsilności, rozpaczy i beznadziejności.
Tyle lat pracy, odmawiania sobie wszystkich przyjemności, nauki, starania się ma pójść na kupienie takiego g....
To jest chore, a jeszcze bezczelnie ludzie od narracji wzrostowej mówią, że to jest zdrowe, konieczne i normalne. Kawał jepanego betonu, a właściwie to w tym deweloperskim budownictwie już kartonu za tyle lat cierpienia i wytrwałości.
My
Tyle lat pracy, odmawiania sobie wszystkich przyjemności, nauki, starania się ma pójść na kupienie takiego g....
To jest chore, a jeszcze bezczelnie ludzie od narracji wzrostowej mówią, że to jest zdrowe, konieczne i normalne. Kawał jepanego betonu, a właściwie to w tym deweloperskim budownictwie już kartonu za tyle lat cierpienia i wytrwałości.
My
nad__czlowiek +22
#zwiazki #redpill #blackpill #tinder #seks #podrywajzwykopem #randkujzwykopem #badoo
Mój wczorajszy wpis wywołał na tagu oburzenie i jakieś święte krowy stwierdziły, że najlepsza metoda poznanie na kobiety w 2024 roku to jakiś daygame xDD czy kluby xDD
Daygame - czyli największe frajerstwo, płaszczenie, poniżanie się. Zestawianie się w jednej linii z żulem, ulotkarzem, desperatem by wyżebrać od zestresowanej dziewczyny (która chce jak najszybciej uciec od creea desperata) fałszywy numer xD. Popatrzecie po swoich znajomych, znajomych znajomych - czy znacie kogokolwiek kto sie poznał w taki desperacki i cringowy sposób?
Kluby
Mój wczorajszy wpis wywołał na tagu oburzenie i jakieś święte krowy stwierdziły, że najlepsza metoda poznanie na kobiety w 2024 roku to jakiś daygame xDD czy kluby xDD
Daygame - czyli największe frajerstwo, płaszczenie, poniżanie się. Zestawianie się w jednej linii z żulem, ulotkarzem, desperatem by wyżebrać od zestresowanej dziewczyny (która chce jak najszybciej uciec od creea desperata) fałszywy numer xD. Popatrzecie po swoich znajomych, znajomych znajomych - czy znacie kogokolwiek kto sie poznał w taki desperacki i cringowy sposób?
Kluby
Już zaczyna na wypoku szerzyć się antypolska narracja prowadzona przez niemiecko-rosyjskie szczekaczki umniejszająca zbrodnie na Wołyniu "a bo Polacy też coś xD".
https://www.wykop.pl/wpis/67185997/w-ogole-skoro-konfederaci-i-narodowcy-tyle-mowia-o/
Rozumiem, że towarzyszom, a zwłaszcza temu @Silklash Moskwa płaci bardzo dużo żeby oczerniać Polaków i na siłę nam wciskać miłość do sąsiadów z Ukrainy powodując konflikty etniczne które są na rękę Rosji.
Niedługo tak okno Overtona się przesunie, że tęczowcy z neuropy będą wmawiać Polakom, że skoro Putin sobie uderzył Ukrainę i cały świat temu się nie sprzeciwia, to czemu miałby nie uderzyć na Polskę i nas zlikwidować bo przecież w ulubionym neuropkowym, tęczowym świecie Polska nie będzie istniała. A będzie tylko jedno wielkie zbiorowisko ludzi bez własnej tożsamości, historii, kultury, odrębności zarządzanym pod tęczowym batem miłującym tresurę, zamordyzm i polityczną poprawność.
Dlatego neuropkom dam dobrą radę - nie wciśniecie nam na siłę żadnego przymierza z nikim czy siłowego wcielenia. Ani z Rosją, ani z Unią, ani z Ukrainą, ani z Chinami, ani z USA.
Bo Polska nie jest po to by być jakąś częścią. Polska jest odrębnym bytem bo po coś nim jesteśmy. O coś walczyli nasi dziadkowie, ojcowie, babcie, matki, pradziadowie, prababki. Walczyli o to byśmy my nie musieli ponosić tej krwi i dbać o ten kraj i naród by nigdy nie doszło do przelewania za niego krwi a jak już przelać to tylko zwycięską.
Amen
#konfederacja #braun #korwin #bekazlewactwa #bekazneuropy #4konserwy
@Aik32fr45yd: przecież to Ukraińcy i ukrainofile tak wyjaśniają sprawę i to na długo przed wojną ruskich z ukraińcami
O to jest pytanie...
@Aik32fr45yd: mogą być Ukraińcami z polskimi paszportami, Michnik ma słabość do Ukrainy, w sumie jego ojciec był Ukraińcem(╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
@Aik32fr45yd
Miłość do sąsiadów powoduje konflikty etniczne.
Jedwabne (1 stodoła w 1 wiosce pod Białymstokiem xd), rabacja galicyjska, "kolonizacja ukrainy" i parę innych - kolejne próby wmówienia Polakom jakiejś historycznej winy.
Z takich zabawniejszych oskarżeń
1. bo złamaliśmy islamska ofensywne