Aktywne Wpisy
wilk633 +87
#smokwawelski #krakow #zwiedzajzwykopem
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Pamiętam jak za małolata byłem w krakowie na wycieczce szkolnej a jako że bardzo wtedy lubiłem czytać powieści fantasy to bardzo byłem podekscytowany żeby zobaczyć tego smoka wawelskiego którego nam dodatkowo hypeował wychowawca praktycznie przez całą podróż a jak przyszło co do czego i w końcu go zobaczyłem tego 'smoka' to reakcję miałem mniej więcej jak w obrazku
Ilu nas tu jest w środku tygodnia? Do trzech odlicz!
@kamil150794: co sugerujesz?
Ogólnie u wykopków widać problemy z takim podstawowym, logicznym myśleniem. xD
Tak samo jak ktoś "na poziome" ma nieatrakcyjną (dla większości) dziewczynę to wcale nie znaczy, że innych nie było. O zgrozo, jemu może się podobać (gusta i guściki) albo po prostu podoba mu się z innych względów niż fizyczne.
Pomalu sie czuje jakbym Cie stalkowal XD
@kamil150794: A jakie ma znaczenia ta "liczba ofert"? Statystycznie możesz mieć skuteczność 1% na 100 prób i 100% na 1 próbę. Tu nie ma żadnego wzoru czy symulacji. Jak chcesz sobie przebierać, to jesteś przegrywem czy wybrednym bucem? Dostrzegam sprzeczność.
Włosy
Większe miasto bo tam się kręcą studentki
Zadbanie o może prawko auto czy swoje mieszkanie
Lepsza praca jakieś wysktzlcenie wyższe
Dodaj do tego żeby siłka była - bądź dociety na 10proc
Przede wszystkim najważniejsze to zadbać o to, żeby samemu się czuć w życiu. Spełnić własne marzenia, wyrobić sobie dobre nawyki, cieszyć się życiem. Jeżeli budzisz się z pozytywnym nastawieniem to choćbyś wyszedł w dziurawej piżamie do sklepu to wyrwiesz po drodze 3 laski. Pozytywne nastawienie, radość
TBH, rozmawiasz ze statystykiem z wykształcenia, więc mi nie
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Tak, tych samych "poważnych pracowni naukowych". Dodam też, że mnóstwo badań jest potem obalanych przez kolejne badania. xD
Ogólnie profesura na ekonomicznych lubi cisnąć bekę z lekarzy, bo ich badania próbkowe to tak jakby dać małpie brzytwę (dosłownie takie