Aktywne Wpisy
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Obecnie 4 lata w związku. Wyprowadzka do mojego domu rodzinnego nie wchodzi w grę bo to byłoby 3h jazdy w jedną stronę do pracy.
Moja dziewczyna (26 lvl) chce zakończyć ze mną związek z powodu różnicy charakterów, w porządku, rozumiem to ale chce też abym ja (25 lvl) się wyprowadził a to już mi nie na rękę pod względem finansowym jak i pod
#zwiazki #logikarozowychpaskow
Obecnie 4 lata w związku. Wyprowadzka do mojego domu rodzinnego nie wchodzi w grę bo to byłoby 3h jazdy w jedną stronę do pracy.
Moja dziewczyna (26 lvl) chce zakończyć ze mną związek z powodu różnicy charakterów, w porządku, rozumiem to ale chce też abym ja (25 lvl) się wyprowadził a to już mi nie na rękę pod względem finansowym jak i pod
MrBeast +7
#rolnikszukazony
Wygląda jak w ciąży czy mi się zdaje?
Wygląda jak w ciąży czy mi się zdaje?
@fizzly: skąd wy się ludzie bierzecie? Nigdy remontu/przebudowy nie widziałeś czy piszesz o ruinie bo po prostu lubisz d---------ć drugiemu człowiekowi?
@FejsFak: Żle to odbierasz, po prostu większość czynności które wykonujesz da się zrobić szybciej, ekonomiczniej, efektywniej, bezpieczniej, a Ty wyważasz otwarte drzwi.
@rastafari85: tylko, że nikt z was nie zrobił by tego szybciej tylko tak sobie fantazjujecie. Nawet nie zdajecie sobie sprawy ile czasu jakaś czynność mi zajęła. Jak myślisz ile czasu zajęło mi rozebranie pokoi na poddaszu? Możesz pomylić się o dwie godziny.
@Positano1: niby w jaki sposób spowalnia mi to pracę bo nie zauważyłem różnicy?
@FejsFak: musisz chodzić wolniej i zwracać uwage gdzie stawiasz kroki jesteś bardziej podatny na urazy. Gdyby chodzenie bez butów było bardziej opłacalne to ludzie chodzili by bez butów
@FejsFak: I tutaj jest Twój problem, twoje ego, moje jest większe niż Wałensy ale potrafię słuchać ludzi i po przemyśleniu wybrać lepsze rozwiązanie.
Obstawiam, że z tą antresolą uporałbym się w 3-4h.
Po co zacząłeś od demontażu podpór, łatwiej było by zacząć od ścian (jak teraz to zdemontujesz, będziesz jak małpa skakał i się wieszał na nich?), później
@darjahn: no widzisz, nie chodziła po domu w budach, niepoważna kobieta po prostu. A tak na poważnie to do łóżka niedługo będziecie w butach chodzić. Wytłumacz jak mi się igła w nogę wbije jak po nadepnięciu na śrubkę nie ma praktycznie śladu? Dodatkowo strasznie nieporadne są baby - mi jak butelką rozwalił ktoś policzek w sylwestra za małolata jeszcze to nie potrzebna była żadna pomoc lekarska
@rastafari85: mi nie przeszkadza - a poddasze rozebrałem w niecałą godzinę
@Positano1: marynarze na jachtach chodzą bez butów, ludzie na plaży chodzą bez butów, po domu też się chodzi bez butów