Wpis z mikrobloga

@Kanarynka w tym temacie mnie przekonała (screen poniżej, jesli komuś by się nie chciało szukać) https://www.wykop.pl/wpis/67160305/wrzucam-jeszcze-raz-wpis-w-zaden-sposob-nie-lamie-/
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Być może drugi sezon moich prób wyjścia z przegrywu, to będzie okłamywanie kobiet w sprawach związku. Nawet dzieciate będę brał i próbował zmanipulować tak, że chce związku a wiadome, że na pierwszym #seks się skończy ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ale tu pytanie do osób, które zajmują się takimi rzeczami "zawodowo" Czy baby szukające związku mocno zwlekają z pójściem do łózka? Albo dzieciate, czy one też zwlekają kiedy szukają związku? Bo jak sobie pomyślę, że będę musiał miesiącami pracować na głupi seks jak niewolnik w kamieniołomie, to szczerze odechciewa mi się.
Jak to wygląda z perspektywy fuck boyów, którzy wykorzystują dziewczyny, wkręcając im związek?

#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski
Pralko-suszarka - @Kanarynka w tym temacie mnie przekonała (screen poniżej, jesli kom...

źródło: comment_1660587533JRxhhy5yu8Nuq2mEv6jPO2.jpg

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
Czy baby szukające związku mocno zwlekają z pójściem do łózka? Albo dzieciate, czy one też zwlekają kiedy szukają związku?

@Pralko-suszarka: prują się jak tylko mogą

Kanarynka nie ma pojęcia.
  • Odpowiedz
@Pralko-suszarka: w 90% przypadków nie możesz mówić dziewczynie, ze chcesz ja tylko wyruchac. Możesz to pokazywać czynami ale nie możesz tego wprost powiedzieć. Jak pyta to wykręcaj się od odpowiedzi. Żadnych deklaracji, niech się domyśla, a wymyśli to co chce zobaczyć w Tobie
  • Odpowiedz