Aktywne Wpisy
xena_x +7
Chciałabym mieć mężczyznę przyjaciela ale w tych czasach to chyba niemożliwe. Za każdym razem jak ujawniam moje preferencje oraz to jak widziałabym mój wymarzony związek ludzie odpowiadają mi żebym przygotowała się na samotność, bo nie nadaję się do związku i żebym udała się do terapeuty. Co więcej kobiety tak mówią, że jak nie chce uprawiać seksu z mężczyzną, to po co w ogóle mi związek? Jakbym była jakimś pudłem którego funkcją jest
mati1990 +39
ciekawe ilu jest jak ja w tą majówkę, ni kropli browara ani innego alko ( ͡º ͜ʖ͡º)
#alkohol #alkoholizm #pijzwykopem
#alkohol #alkoholizm #pijzwykopem
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Być może drugi sezon moich prób wyjścia z przegrywu, to będzie okłamywanie kobiet w sprawach związku. Nawet dzieciate będę brał i próbował zmanipulować tak, że chce związku a wiadome, że na pierwszym #seks się skończy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale tu pytanie do osób, które zajmują się takimi rzeczami "zawodowo" ᶘᵒᴥᵒᶅ Czy baby szukające związku mocno zwlekają z pójściem do łózka? Albo dzieciate, czy one też zwlekają kiedy szukają związku? Bo jak sobie pomyślę, że będę musiał miesiącami pracować na głupi seks jak niewolnik w kamieniołomie, to szczerze odechciewa mi się.
Jak to wygląda z perspektywy fuck boyów, którzy wykorzystują dziewczyny, wkręcając im związek?
#tinder #rozowepaski #logikarozowychpaskow #niebieskiepaski
@Pralko-suszarka: prują się jak tylko mogą
Kanarynka nie ma pojęcia.
@Pralko-suszarka: jak tylko poczują, że mogą mieć z bety jakąkolwiek korzyść
Nie wyobrażasz sobie dalszego życia bez niej.
Że jest wyjątkowa.
@Telo7: No co ty nie powiesz ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Kanarynka: Nie miałaś innego wyjścia. Nie z twoimi brakami ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@platiumblond: o to chodzi przecież ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@platiumblond: A kto powiedział, że na jednym razie ma się skończyć? ( ͡° ͜ʖ ͡°)