Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@Leithain: jak dla mnie to ropień uformowany np. po niejałowym zaszczepieniu kurczaka albo ciało obce drobne które się wbiło przez skórę i przeszło do mięśni
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Leithain:

nie wiem. Może Łuczak został zabity w czasie jedzenia i się jakoś trawa wbiła? Taki pomysł miałem.


???? ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
czasem warto zjeść kurę ze wsi - całkiem inaczej wygląda i smakuje


@przemek-leniak: wszystko ze wsi jest genialne i smakuje "jak kiedyś" (dla ludzi 30 plus). Pomidorek własny to jak ambrozja, jem z krzaka jak czereśnie, a ja nienawidzę surowych warzyw. Jajka wiejskie magia. Mięsa ze wsi dawno nie jadłem, ale akurat o mięso wysokiej jakości nie jest trudno, w przeciwieństwie do pomidora co ma jakiś smak.
  • Odpowiedz
no tak - wysoka jakość to zresztą trochę konwencja jest
myślałem po prostu o mięśniach które pracowały i rosły powoli
mięsnie kurczaków mięsnych - brojlerów są po prostu bardzo młode
a z pomidorami masz 100% racji - przedwczoraj się objadłem nimi ponad miarę - nie mogłem przestać
  • Odpowiedz
@Leithain: kumpel jadł dużo takich piersi z supermarketu, aż mu urosły piersi i dostał laktacji :(
normalnie miał własne mleko do kawy ;)
  • Odpowiedz