Wpis z mikrobloga

Też macie tak, że jak widzicie niemieckie czołgi w swojej drużynie to podświadomie wiecie, że to będzie przegrana bitwa? Najgorsze jest to, że prawie zawsze się sprawdza. Każda bitwa z Niemcami u boku kończy się porażką ( ͡° ʖ̯ ͡°) Przydałby się tryb bitew w których możesz grać tylko "egzotyczną" maszyną a ten cały ruski i niemiecki zwierzyniec niech gra ze sobą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#warthunder
  • 10
@Pshybysz: Na top tierze może tak być ale w moim przypadku jak widzę wszystko w przedziale 5.7 do 9.0 to po prostu mam ochotę od razu wyjść z bitwy w momencie gdy zobaczę niemiaszków obok siebie. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@Papaya: Nie no wiadomo, nie każdy gracz niemiaszków to ameba. Zwierzyniec też jest w innych nacjach, po prostu często mi się zdarza trafić na trochę innych graczy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Morty1337 od 5.7? Kurna pantery na 6.0 i rozjeżdzasz te ich zabawki ( ͡º ͜ʖ͡º) ja tak stwierdzam ze od 6.3 do 9.0 jest padaka. Potem spoko ale wydaje mi się ze abrams lepszy niż leopard. Mocniejszy pancerz.
Też macie tak, że jak widzicie niemieckie czołgi w swojej drużynie to podświadomie wiecie, że to będzie przegrana bitwa?

@Morty1337: Ja czasami, ale często też nie. To naprawdę zależy od danego BR, mapy i pojazdów. Miałem bardzo wiele gier gdzie minimalnie udawało mi się ratować sytuację upośledzonej, drużyny jeżdżąc po całej mapie i zabijając wrogów jednego za drugim w mid-tierze...Pumą z BR 2.7... Czasem na BR 6.3. ( ͡° ͜