Aktywne Wpisy
Moseva +209
Szkoda mi chłopaków z Krakowa.
Kierowca zachowywał się głupio na trasie, przykro mi ze nikt ho wystarczająco nie wyedukowal o „bezpiecznej” szybkiej jeździe. Może był uzależniony od adrenaliny. Szkoda ze nikt w porę nim nie potrząsnął, nie zabrał prawka. Biedni są ci trzej pasażerowie, którzy zginęli razem z nim i ich rodziny, które cierpią.
Szkoda mi załogi Titana.
Byli odkrywcami, wizjonerami, może chora i niepotrzebna fantazja, ale nikt z nich nie zasługiwał
Kierowca zachowywał się głupio na trasie, przykro mi ze nikt ho wystarczająco nie wyedukowal o „bezpiecznej” szybkiej jeździe. Może był uzależniony od adrenaliny. Szkoda ze nikt w porę nim nie potrząsnął, nie zabrał prawka. Biedni są ci trzej pasażerowie, którzy zginęli razem z nim i ich rodziny, które cierpią.
Szkoda mi załogi Titana.
Byli odkrywcami, wizjonerami, może chora i niepotrzebna fantazja, ale nikt z nich nie zasługiwał
Anonek463 +207
Pamiętam jak jeszcze pare lat temu oglądałem jego odcinki. Chłopaki pamiętajcie, że jak macie problemy to rozmawiajcie i nie duście tego w sobie. Wiem o tym, że jest ciężko.
#famemma #pieklomezczyzn #youtube #przegryw #youtuberzy #ravgortv #ravgor
#depresja
#famemma #pieklomezczyzn #youtube #przegryw #youtuberzy #ravgortv #ravgor
#depresja
#napierala #bartosiak #zychowicz #wolski
@Zgrywus1: Nie potwierdzamy, że Pan @NocJestMistyczna jest zatrudniony w naszej firmie.
Pochylimy się nad tym.
@m0lihua: Estymacje w naszej firmie są ciut wyższe, jednak bez pełnego wglądu w analitykę nie jesteśmy w stanie zająć stanowiska w tej sprawie. Z tego co pamiętam legendarny wieczór 26.07.22 oglądało mniej niż 10% subskrybentów, co coś mówi o realnych zasięgach Piotrka.
OK, ale ciekawe gadanie + montaż jest nagradzane jeszcze bardziej. Tak szczerze nie znam podcastów historycznych z samym gadaniem z ponad 100 tys. subskrypcji. Jak znasz to podeślij, mogą być ciekawe.
Ale jak ktoś ma czas na przebieranki i zabawę klockami to zrobiłby lepiej przeznaczając ten czas jednak na montaż. Nie musi to być zresztą nie wiadomo jaki montaż, kilka przebitek z postaciami lub miejscami o których się mówi już
@Swiety_Judasz: A co to za podcast, daj linka.
Komentarz usunięty przez moderatora