Celsius token to przyszłość. To nic, że firma upada, a token nie ma żadnego zastosowania poza usługami firmy. Ten token zrewolucjonizuje światowe finanse!!! Wystarczy trzymać conajmniej 2 lata. ( ͡°͜ʖ͡°) Nie znam nikogo, kto by stracił na Celsius w perspektywie 2 lat. #bitcoin #kryptowaluty #kryptoheheszki
@WhiskeyIHaze: Oczywiście, że cały wzrost odbywa się dzięki shortującym. Aż korci żeby samemu otworzyć pozycję, ale to trochę jak dolewanie oliwy do ognia i nie wiadomo kiedy się skończy paliwo.
Dzisiaj mija 20 rocznica przystąpienia Polski do UE. Unia realnie zmieniła moje życie. Nie wyobrażam sobie Polski poza UE. Zaplusuj, jesli się za mną zgadzasz.
Celsius token to przyszłość.
To nic, że firma upada, a token nie ma żadnego zastosowania poza usługami firmy.
Ten token zrewolucjonizuje światowe finanse!!!
Wystarczy trzymać conajmniej 2 lata.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie znam nikogo, kto by stracił na Celsius w perspektywie 2 lat.
#bitcoin #kryptowaluty #kryptoheheszki
@kamil-wasniewski: Ja znam ( ͡° ͜ʖ ͡°) I grubo mnie namawiał 2 lata temu ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
To niemożliwe, bo dwa lata temu kosztował wiele mniej.
- TO DZIAŁA JAK LOKATA
- 100% bezpieczne
- super CEO!!! https://coingape.com/celsius-ceo-mashinsky-dumps-his-cel-token-after-short-squeeze/
I tak dalej, a mi się % nie zgadzały przy liczeniu i mówię, że hajsy się nie spinają, ale nie dotarło, a całkiem sporo wrzucił.