@ciemnienie: nataliści (z tobą włącznie) ciągle krytykują antynatalizm, a jak już to robią, to wypadałoby podać jakieś argumenty na swoją obronę. Ja pod swoim adresem otrzymałem jedynie wyzwiska. Z wami zwyczajnie nie da się rozmawiać.
@galek: nie umiesz odpowiedzieć na zwykle pytanie? @UnderThePressure: czej, ładujesz się bez pardonu i zupełnie nieproszony w cudze decyzje dotyczące osobistej i rodzinnej sfery (to że widzisz kogoś na ulicy nie powoduje że masz prawo go rozliczać), bezwzględnie oceniasz, ogólnie hejtujesz i to w bardzo paskudny sposób i potem się dziwisz, że ludzie odpierają takie coś?
Gdyby ten tag nazywał się #antyatom i traktował o tym czy budowa elektrowni atomowych jest dobra czy nie. I poprosiłbym o argumenty za budową to też byś nie chciała się nimi dzielić.
Co to za logika? Chyba w dyskusji chodzi o TK aby się wymieniać argumentami? Czy nie ??
@galek: mnie interesuje dlaczego uważasz, że ktokolwiek ma ci się z tego tłumaczyć i wkurzasz się, jak ci nikt nie odpowiada. A zagotujesz się jak otagujesz #dzieci i otrzymasz odpowiedzi niezgodne z twoim światopoglądem xd
czej, ładujesz się bez pardonu i zupełnie nieproszony w cudze decyzje dotyczące osobistej i rodzinnej sfery (to że widzisz kogoś na ulicy nie powoduje że masz prawo go rozliczać), bezwzględnie oceniasz, ogólnie hejtujesz i to w bardzo paskudny sposób i potem się dziwisz, że ludzie odpierają takie coś?
Akurat wczoraj nikogo nie obraziłem, to po pierwsze. Po drugie, mam gdzieś, że to jest czyjaś prywatna strefa - jeśli zauważa
@galek: może po prostu większość ludzi z dziećmi nie obserwuję tego tagu i nie ma ochoty ci wytluszczac swoje powodow, które dla ciebie i tak będą śmieszne? ( ͡º͜ʖ͡º)
I dlatego między innymi warto inwestować w krajowe firmy, a nie gigantów zza granicy. Nie dość, że płacą dużo wyższe podatki, to jeszcze angażują się w sprawy kraju. Szacunek panie Brzozka #inpost #powodz
https://www.wykop.pl/wpis/67066823
Ale jak już oni osobiście się poczują atakowani to przechodzą do kontrataku.
#antynatalizm
<3
Rzeczywiście ciężko oczekiwać takich rzeczy od żab w kałuży ( ͡º ͜ʖ͡º)
@UnderThePressure: czej, ładujesz się bez pardonu i zupełnie nieproszony w cudze decyzje dotyczące osobistej i rodzinnej sfery (to że widzisz kogoś na ulicy nie powoduje że masz prawo go rozliczać), bezwzględnie oceniasz, ogólnie hejtujesz i to w bardzo paskudny sposób i potem się dziwisz, że ludzie odpierają takie coś?
Gdyby ten tag nazywał się #antyatom i traktował o tym czy budowa elektrowni atomowych jest dobra czy nie. I poprosiłbym o argumenty za budową to też byś nie chciała się nimi dzielić.
Co to za logika? Chyba w dyskusji chodzi o TK aby się wymieniać argumentami? Czy nie ??
Akurat wczoraj nikogo nie obraziłem, to po pierwsze. Po drugie, mam gdzieś, że to jest czyjaś prywatna strefa - jeśli zauważa