Aktywne Wpisy

Francesco123 +129
Koorwa, rzuciłem luźną robotę w korporacji bo były 3 zmiany, zero stresu kon zwalony itd każdy wie o co chodzi, naczytałem sie k---a głupot że tak nie wolnoo, trzeba być ambitnym, nie można cale zycie siedziec w jednej firmie... i co? K---a poszedlem do prywaciorza bo jedna zmiana xD i jak myślicie jak jest? Jest k---a p--------e, c-----a umowa na zasadzie zarobisz jak bedzie premia uznaniowa a na papierku minimalna, kamer od

smutny_czlowiek +322
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Hej, krótko i zwięźle. Czy jak nigdy w życiu nie miałem do czynienia z budowlanką to jestem w stanie sam postawić dom? Oglądam taki kanał na YouTube "Sam buduje dom bez kredytu" i facet też jest laikiem i sobie radzi. Jestem kawalerem chłopskim więc podejrzewam że 100m2 parterowy by mi wystarczył a zawsze marzyłem żeby wyrwać się z bloku. #budujzwykopem #budowadomu
---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62f53bbf51d67e17434a2bc7
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: LeVentLeCri
Przekaż darowiznę
A to tylko elektryka
Powodzenia.
@maryjuszpitagoras: a kto Ci to powiedział? Kwestia projektu.
@AnonimoweMirkoWyznania: postawisz ale czasu i nerwów sporo to będzie kosztować
źródło: comment_1660279336YraRXJZNqXV42joiYhRsjU.jpg
Pobierz@NocnyMotyl: a wystarczyło kupić konsole i pomontować okna w warstwie izolacji.
@NocnyMotyl: proste jak konstrukcja cepa. Nawet betoniarki nie trzeba mieć, co by nie było niedomówień mieszadła i kielni też. Cała zaprawa, na cały dom, przyjechała na raz samochodem osobowym na budowę.
@NocnyMotyl: ja w tym nie siedzę, sam buduję dom. Jest to dla mnie proste jak konstrukcja cepa, tyle że praco i czasochłonne.
Dodatkowo trzeb wykazać odrobinę inwencji w zakresie dokształcenia się.