Aktywne Wpisy
Nie mam matury, nie poszedłem na WYMARZONE studia bo uwaliła mnie obowiązkowa matematyka giertycha. Dzisiaj dzięki temu pajacowi muszę pracować jak zwykły robol. Specjalnie aż się spytałem znajomych zagranicą czy w ich zawodzie wykorzystują matematykę. Nie, ich obchodzi co im wypluje kalkulator, a jak mają obliczyć sobie metraż to opłacają fachowców, matematykę to oni widzą jak muszą sobie budzik na rano ustawić.
TFU NA CIEBIE FR*JERZE
#polityka #sejm #bekazpisu
TFU NA CIEBIE FR*JERZE
#polityka #sejm #bekazpisu
cambiasso +498
Nawet nie zdajecie sobie sprawy z jakimi pogardliwymi spojrzeniami się spotykałem. Jeszcze jedna baba potrąciła mnie koszykiem, obejrzała się i nawet nie przeprosiła (chociaż zawsze jest tak że przepraszają w takich sytuacjach) bo zobaczyła nic nie znaczącego robaka.
A najlepsze było to gdy podszedłem do kasy, tam była taka sprzedawczyni która mi się kilka razy przyglądała gdy chodziłem wcześniej (oczywiście wtedy wracałem z uczelni w koszuli i drogich perfumach). Ten wzrok i ten zawód w jej oczach że wyszło na jaw że jestem zwykłym robolem. "Pewnie kosi rowy" sobie pomyślała.
Echhhhhhhhh
Prawdziwe oblicze robpillu.
Uczcie się dzieci aby pełen pogardy wzrok sklepowej nie spoczął na was.
#przegryw #robpill #pracbaza
Na starym osiedlu co mieszkałem to był stały element krajobrazu xD jeszcze ten kontrast z mordą zniszczoną od amfy i taniego alko heh