Aktywne Wpisy
wyslij_nudeski +516
Zmieniło się wszystko. Poza Starym.
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
Zmienił się mental, problemy, leki, diagnozy.
W sumie to człowiek wiedział, że to jebnie, ale myślał, że jeszcze spokojnie sobie 10 lat pożyje. A tu proszę, wątpliwości co do ewentualnego życia. Nie z powodu psychiki.
Zdiagnozowali u mnie coś pomiędzy zespołem Ehlersa-Danlosa a zespołem Marfana. Nie googlujcie. W skrócie chodzi o to, że mój organizm jest gównem, bo nie działa produkcja kolagenu. A kolagen jest w całym
mistejk +238
NOSZ #!$%@? ja nienawidzę dnia swoich urodzin, chcialem to zrobic zeby nie pultali dupy ze nigdy nikogo nie zapraszam, ale jakiś odpust z dupy i imieniny kuzyna są ważniejsze XD jak serio nie bede mogl zrobic tych urodzin to im powiem ze ostatni raz w ogóle chce slyszec „wszystkiego najlepszego” bo jak za rok mi ktos tak powie to #!$%@?ę
żyj tak jak ty chcesz, zrób-kup sobie tort i operdol nawet samemu, bez tych mord wrednych
idź na ulicy poczęstuj randomowych ludzi, bardziej się ucieszą niż tamci, bo będą szczerzy
posłuchaj się mnie, nie musisz mieć co roku #!$%@? urodzin i takich samych
ale dzięki za te słowa mireczku < 3
tylko że ja dalej pamiętam jak było kiedyś, a oni chyba zapomnieli, albo udają, że zapomnieli xD
i dlatego też z jednej strony jestem im wdzięczny za dużo
tak calkowicie ich odciąć to chyba bym nie mógł ( ͡° ʖ̯ ͡°)
To zaproś wtedy kiedy Ty chcesz, a gdy nie przyjdą, to już nie twój problem. Pozory zachowane.
tylko na kuzyna nie miałem pomysłu ale liczylem ze dziala zasada urodziny>>>>imieniny
nie mając planów na ten dzien hipotetycznie przekładają kuzyna ponad mnie. dziadkowie ok, oboje jesteśmy ich wnukami, ale własna matka? poza tym ja sam we wpisie pytałem