Aktywne Wpisy
bezprzypau +1273
HereAfter +201
Prawda jest taka ze w te wybory jak się chce żyć w demokratycznym kraju trzeba głosować na KO. Nie ma innej opcji. I nie chce czytać pitolenia ze PiS PO jedno zło, serio. Jak chce się odsunąć PiS od władzy tylko KO nie ważne czy ich lubicie czy nie. Taki mamy system i już. Tyle w temacie.
P.S jak masz zamiar zostać w domu to tym bardziej dupa cicho i nie komentuj
P.S jak masz zamiar zostać w domu to tym bardziej dupa cicho i nie komentuj
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
@Fan_Morawieckiego: PiSowscy sekciarze na klęczeniu przed partią opierają całą swoją osobowość oraz stan mentalny, spijają z pasków całą swoją wiedzę i rozum, wszystkie formułki którymi potem będą się porozumiewać z innymi ludźmi, bo sami nic nie wiedzą i nie są w stanie
@loczyn: Nie ma to jak porównywać
PO do jakiś wyzwolicieli. PIS do zbrodniarzy.
A i tak zawsze wychodzi że 90% ludzi którzy głosują na PO głosuje na nich tylko po to aby PIS nie wygrał wyborów.
Obie partie #!$%@? a ludzie obrzucają się gównem walcząc o to która jest #!$%@? bardziej xd
@Fan_Morawieckiego: Jak to jest nieudolnie udawać intelektualistę jednocześnie religijnie popierając najbardziej zdeprawowany, nieudolny i zdegenerowany rząd po upadku PRLu?
Przecież jesteś parodią osoby którą próbujesz tutaj grać, dokładnie tak samo jak twój zakłamany idol Mateuszek którego umiejętności zarządzania kończą się na rozrzucaniu pieniędzy ludziom xD
@SchabowyZMizeriom: Wiem, ale dawno się nie pastwiłem nad żadnym wykopowym napinaczem i nie mogłem się powstrzymać ¯\_(ツ)_/¯
@Khaine:
@pure_function: Jakie badania naukowe i opinii publicznej xDDDD
Badania PiSowskiego Instytutu Kłamstw, Propagandy i Kradzieży oraz sondaże opinii publicznej wykonane przez niezależną PiSowską pracownię utrzymywaną ze środków SSP w sondażu na zlecenie Orlenu? XD