@Pieron: przecież ja tam mieszkałem ponad rok czasu, miałem też wannę, kibel i pralkę nawet po tym gdy przeniosłem się piętro niżej. Fajnie to tak #!$%@?ć od rzeczy w internecie i robić z siebie klauna?
@holihopter: że ty nie korzystasz nie znaczy, że ja nie korzystam. Jak według ciebie korzystałem wcześniej z wanny? Nie mam drugich schodów na piętro. Myśl czasem.
@FejsFak: Ta jasne, wniosłeś tam wannę, meble, tonę cementu i cztery prosiaki, gościu tu masz duży problem ze sobą, wrzucasz swoje durne pomysły, a głupie wykopki komentują, później z dziwną satysfakcją trolujesz ich i wyzywasz od głupków, nieuków i klaunów. Idź kopać te swoje studnie i nie zawracaj dupy.
@FejsFak: a schody dalej niedokończone ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@9Grzesiek_: pisali, że się zawalą to nie kończyłem. Po co kończyć jak i tak się zawalą?
@Pieron: przecież ja tam mieszkałem ponad rok czasu, miałem też wannę, kibel i pralkę nawet po tym gdy przeniosłem się piętro niżej. Fajnie to tak #!$%@?ć od rzeczy w internecie i robić z siebie klauna?
@holihopter: że ty nie korzystasz nie znaczy, że ja nie korzystam. Jak według ciebie korzystałem wcześniej z wanny? Nie mam drugich schodów na piętro. Myśl czasem.
@FejsFak: ale by sie lepiej wchodziło na piętro może
@holihopter: piękne samozaoranie
@MercedesBenizPolska: a za kolejne dwa lata okaże się, że w ogóle nie były problemem a wykopki zesrały się nadaremnie
@FejsFak: nie wiem, Ty nam powiedz xD