Wezktomia 2,1k kosztuje.. 2,1k i będę pewien że nie splodze gowniaka, ale co jak kiedyś będę chciał? Żenić się też nie zmierzam, a co jak zmienię zdanie? Twardy orzech do zgryzienia. Chłop zastanawia się nad zabiegiem wazektomii a nawet nie rucha, śmiechu warte ehhhhhhh
Przychodzi facet do lekarza i mówi: -Panie doktorze proszę mnie okastrować. Na to lekarz ze zdumieniem pyta pacjenta dlaczego? -Niech pan nie wnika, ale robi co
@banas921: Wbrew powszechnej opinii wazektomia jest odwracalna, choć jest to zabieg stosunkowo niełatwy. Istotne jest, aby decycja o wykonaniu tego typu zabiegu była przemyślana i nie podejmowana pod wpływem chwili.
@baton967: 2.1k to nie jest dużo, choć w sumie zależy ile kosztuje podwiązanie jajników i co jest bardziej "szkodliwe": podwiązanie nasieniowodów czy jajników. Zawsze są p----------y
@baton967: ale wiesz że to tak nie działa, że sobie wiążesz i cyk. Zero zmian w organizmie. Bezbolesne i w ogóle zero ryzyka. Jak Ci się "zechce rozmnażać" to odwiązujesz zawór i oooo już działa?
@hiperchimera: nie, nic nie wiem, nic nie czytalem, ale też się nie decyduje na to. Poprostu zainteresowałem się tematem i albo będę go zgłębiać albo oleje sprawę
@baton967: Przed wykonaniem wazektomii możesz oddać swoje nasienie do banku spermy. Płacisz wtedy roczny abonament za zamrożenie i przetrzymywanie nasienia i gdybyś w przyszłości zmienił zdanie, to twoja partnerka może zostać zapłodniona metodą in vitro.
@baton967: masz pełen komplet info w necie na pierwszych wynikach Google. Ja kiedyś z ciekawości poczytałem temat jak jeden ziomek chwalił jakie to piękne. Okazało się że tylko się chwalił.
@baton967: pytanie idiotyczne, bo po pierwsze nie masz takiej potrzeby, a po drugie jeśli kiedyś jakimś cudem uda się znaleźć odpowiednią kobietę, która odmieni życie anona, to ten brak może stanowić znaczny problem
@baton967: K---a człowieku nawet nie poznałeś baby żeby poruchać i stworzyć związek a p--------z o wazektomii? Jaką ofiarą losu trzeba byście żeby coś tak głupkowatego wymyślić? Skasuj to g---o się p--------j w ten pusty łeb
@baton967: Wazektomia jest trudno odwracalna. W przypadku zmiany zdania zawsze można posłużyć się metodą invitro. Zarówno rewazektomia jak i invitro są dość kosztowne.
Chłop zastanawia się nad zabiegiem wazektomii a nawet nie rucha, śmiechu warte ehhhhhhh
#przegryw #wazektomia
Zastaniwales się kiedyś na zabiegiem wazektomii?
Przychodzi facet do lekarza i mówi:
-Panie doktorze proszę mnie okastrować.
Na to lekarz ze zdumieniem pyta pacjenta dlaczego?
-Niech pan nie wnika, ale robi co
Czytałeś o wszystkim?
Pytasz o to na tagu przegryw, no debil