Czym jest ten mityczny charakter, nad którym mają pracować przegrywy?
Znalazłem dla was filmik, gdzie w niecałą minute możecie zobaczyć jak wygląda charakter atrakcyjny dla wartościowych kobiet z p0lski. Nie jest to oczywiście to co mówią wam kołpiarze normicy czy inni #redpill owcy, prawda bowiem ma czarne zabarwienie z szyldu #blackpill
Jedna minuta dzieli was od prawdy, zrozumienia i wyzwolenia
@77023: Nie dziwię się czemu mój dawny kolega chadlite miał tyle powodzenia za swoich czasów, nie był AŻ TAK super przystojny i nie jest wysoki, ale ma taki lekko ciemnawy egzotyczny wygląd (jego ojciec miał jakieś częściowe pochodzenie z Bliskiego Wschodu) - to on mi zrobił kulturowy szok gdy mi powiedział że tylko dwa razy w życiu wyrwał laskę i wszystkie do niego podbijały same @Teec: Ukraińcy to nie wiem,
@Pozytywny_gosc Trafiło się ciapatym. Potem jak całymi latami im się nic nie trafi to bardziej ich będzie swędzieć niż incela, który nigdy nie teges. Tak sobie wyobrażam. A za bekę z #!$%@? szanuję tak wgl.
@sakiro12: p0lki to serio największy szczyt naiwności, myślą, że najpiękniejsze, gdy w rzeczywistości to już starczy obejrzeć poradniki puasów z zagranicy. A ich ojkofobia i ksenofilia, cóż, powiedzmy, że gdyby wskrzesić zmarłych pokroju Mickiewicza, czy Słowińskeigo to napisalibypo powrocie coś takiego przy czym "Lalka" Prusa byłaby łagodna.
Teoretycznie każdy bąbel dyskwalifikuje oponę, ale nie mogę nie zapytać wykopowych ekspertów. Opony nie mają nawet miesiąca, ale #!$%@?łem się w dziurę tydzień temu. (╥﹏╥) Jeździć obserwować czy na śmietnik? #opony #pytanie #motoryzacja
Znalazłem dla was filmik, gdzie w niecałą minute możecie zobaczyć jak wygląda charakter atrakcyjny dla wartościowych kobiet z p0lski. Nie jest to oczywiście to co mówią wam kołpiarze normicy czy inni #redpill owcy, prawda bowiem ma czarne zabarwienie z szyldu #blackpill
Jedna minuta dzieli was od prawdy, zrozumienia i wyzwolenia
Stop #redpill owym #cope, przyjmijcie #blackpill na swojego boga!
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Albo jest dziwką ;P
@Teec: Ukraińcy to nie wiem,
A za bekę z #!$%@? szanuję tak wgl.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Kobieta z Polski to nie to samo co p0lka