Wpis z mikrobloga

@nicalibres: Jak byłem dzieciakiem to nienawidziłem połowy potraw, teraz jak świnia zeżre prawie wszystko. Odrzuca mnie czernina i ostatnio pierwszy raz hotelowa jajecznica w proszku- ona naprawdę smakowała jak kasza manna z barwnikiem.
@nicalibres: Możecie nalać polaczkowi Don Perignona, albo dobrej whisky 18 letniej. Polaczek wypije duszkiem i powie, że cierpkie i jakieś mdłe.Dacie polakowi trufli to powie, że to jakiś zgniły czosnek. Zaparzycie polaczkowi dobrego espresso z dobrej, ręcznej maszyny, z świeżo mielonych ziaren bardzo dobrej jakości, powie że jakaś mała ta kawa i w ogóle kwaśna i i dziwnie smakuje.

Dlatego mnie nie dziwi, że 3/4 z was, biedaki szkaluje HAWAJSKĄ. Nie
@nicalibres: śmietana i kefir, chociaż taką mizerię zjem w małych ilościach. kiedyś nie lubiłam buraków, teraz też zjem. z ryb nie lubię karpia xd tak to praktycznie wszystko z tej nitki #!$%@?ę ze smakiem, nie ogarniam jak można nie lubić wątróbki :(