Aktywne Wpisy
szczypawka +8
Hej, mam dosyć duży problem.
Mam już mieszkanie, które kupiłem 3 lata temu ma kredyt, który mnie dojeżdża strasznie. Z racji tego, ze ja już się nie łapie na program to próbowałem namówić narzeczona na to, żeby kupiła drugie mieszkanie na siebie, zanim jeszcze weźmiemy ślub. Ona wpadła na genialny plan:
„To choć, Ty mi sprzedasz swoje mieszkanie i będziemy płacić mniejsza ratę”
Dodam, ze jej chodzi o to, żeby jej sprzedać
Mam już mieszkanie, które kupiłem 3 lata temu ma kredyt, który mnie dojeżdża strasznie. Z racji tego, ze ja już się nie łapie na program to próbowałem namówić narzeczona na to, żeby kupiła drugie mieszkanie na siebie, zanim jeszcze weźmiemy ślub. Ona wpadła na genialny plan:
„To choć, Ty mi sprzedasz swoje mieszkanie i będziemy płacić mniejsza ratę”
Dodam, ze jej chodzi o to, żeby jej sprzedać
Bloodhorn +198
xD
Program rzadowy "Laptop+" czyli laptopy dla czwartoklasistow ktorzy ich nie potrzebuja zostal przeglosowany.
Zgadnijcie kto jak glosowal ( ͡º ͜ʖ͡º)
#konfederacja #polska #glosowanie #socjal #panstwosocjalne #wenezuela+
Program rzadowy "Laptop+" czyli laptopy dla czwartoklasistow ktorzy ich nie potrzebuja zostal przeglosowany.
Zgadnijcie kto jak glosowal ( ͡º ͜ʖ͡º)
#konfederacja #polska #glosowanie #socjal #panstwosocjalne #wenezuela+
Pomocników mamy tylu, że musimy ich trzymać w chłodni, bo by nam zgnili do wiosny. Codziennie spływają do nas nowe oferty w których kolejni zawodnicy wręcz chcą dopłacać do tego aby móc u nas występować. Tudor to szef tej linii. Lubi grać z boku, choć świetnie poradzi sobie zarówno jako typowa 6 ale też 10, 8 czy skrzydłowy gdy zajdzie taka potrzeba.
Niewielu to zauważa, ale wzorujemy się na Chealsea. Dużo pomaga nam Thomas Tuchel, który jest kryptofanem Rakowa. Stąd u nas takie podobieństwa jak Biały Lukaku - (Gutek), Sterling - Nowak, Havertz - Wdowiak, Mount - Cebula czy polski Timo Werner - Jakub Arak, niestety tego pożegnano z klubem, Tuchelowi nie udało się wypchnąc jeszcze ichniejszego Araka. Ja długo płakałem po stracie mojego jop... asa w rękawie. Tam dawno odszedł Hazard, u nas Ivi zostaje. Oni wysyłali zapytania o Lewandowskiego, my jakimś cudem zdobyliśmy Piaseckiego. Ciężko nie zauważyć podobieństw. Nawet jeśli to nie wystarczy- na szpicy jako klasyczna 9 może zagrać Fran Tudor.
Tak, mamy Courtoisa w domu. W razie czego jest Trelowski. Tutaj również doradzał nam Tuchel. Tak jak on wziął młodego, perspektywicznego i co kluczowe mówiącego w ich języku ale z innym akcentem bramkarza- Słoninę z Chicago, tak my pozyskaliśmy Xaviera Dziekońskiego z Białegostoku. W sumie to nie wiem po co, ale jak wzorujemy się na najlepszych to od początku do końca, tam GS u nas XD. Gdyby jednak to nie wystarczyło, wtedy na bramce może stanąć Tudor. Czasem na treningach potrafi obronić 2 karne na raz! Stojąc w tym czasie tyłem na głowie z zamkniętymi oczami mając związane ręce i nogi będąc jednocześnie w akwarium pełnym piranii- może to jeszcze nie jest poziom Kovacevica, ale cośtam potrafi.
Nie, nikogo nie sprzedajemy, chcemy pokazać się z dobrej strony w europie i podbić ceny naszych zawodników oraz zapewnić sobie opcję gry w pucharach za Rok. Walka na 3 fronty to dla nas priorytet. Stabilizacja, stopniowe poprawianie jakości nie tylko na boisku ale i w sztabie jest dla nas bardzo ważne. Nawet gdyby coś poszło nie tak, to zarówno w roli fizjoterapetu, kucharza, analityka, kierowcy autobusu, pilota, trenera i dyrektora sportowego może wystąpić Fran Tudor- ma wszystkie potrzebne ku temu predyspozycje, certyfikaty, mnóstwo doświadczenia. W wolnym czasie jeździ do CERNu gdzie przeprowadza badania w dziedzinie fizyki kwantowej oraz od czasu do czasu bywa w Nowym Yorku aby wystawiać reżyserowane przez siebie spektakle na Broadway. Ciekawostka- to on ostatnimi czasy doradzał prezydentowi Bidenowi w sprawie dostarczenia Himarsów na Ukrainę co ma ogromny wpływ na aktualny przebieg wojny.
#mecz #kanalbekowy
Proszę się tutaj panu trenerowi nie podlizywać, tylko strzelić dziś coś na boisku