Aktywne Wpisy
daeun +163
To naprawdę smutne i przygnębiające jak z biegiem czasu zmieniło sie podejście Polek do obecności dzieci na weselach. Dla mnie, dobijającego do 40stki boomera takie imprezy były zawsze wydarzeniami bardzo RODZINNYMI, gdzie nikt nie dyskryminował bombelków ze względu na wiek. Czas radości i dwudniowej biesiady, znakomita okazja do poznania się dalszej rodziny Pani i Pana Młodych, o którą ciężko w toku normalnego funkcjonowania między poniedziałkiem a piątkiem. Sam jako dzieciak chodziłem z
acidd +112
Jak się ma małe #dzieci to się człowiek wczuwa i liczy ich wiek na tygodnie potem na miesiące xD Jak są większe to na lata.
No to ja już swój wiek liczę na dekady xD
W ramach prezentu dla siebie, jedziemy z żoną do #poznan i przy okazji pójdziemy na nieplanowany #koncert #ratkru xD Podsumowań nie robię bo jest git i nie ma co się wczuwać.
#wykop40plus
No to ja już swój wiek liczę na dekady xD
W ramach prezentu dla siebie, jedziemy z żoną do #poznan i przy okazji pójdziemy na nieplanowany #koncert #ratkru xD Podsumowań nie robię bo jest git i nie ma co się wczuwać.
#wykop40plus
Właśnie wyrzucam jakieś 3kg chlebowej z 5kg paczki bo wylęgły się w niej robaki. Mąka była w suchej szafce która jest często czyszczona.
#pizza #bojowkapiekarska
Komentarz usunięty przez autora
ja kupuje mamie z ciechanowca po 5 kg worki i leza u niej tygodniami i nie ma moli
sam dla siebie kupuje wiecej, ostatnio tone, nadal mam te make od kwietnia i zero robakow (tylko ja 20/25kg worki)