Aktywne Wpisy
nick-name +3
Znowu natrafiłem na wpis z pytaniem o ergonomiczne krzesło, w którym znowu ktoś poleca Ergohumana, więc zostawiam dla potomnych.
Przestrzegam przed Ergohumanem - jeśli szukasz ergonomicznego krzesła, to tu go nie znajdziesz. To nie jest ergonimiczne krzesło, tylko krzesło z ergonomicznym DESIGNEM.
Ja popełniłem ten błąd i Ergohuman Elite to chyba jeden z gorszych foteli na jakich siedziałem. Mimo że na zdjęciach wygląda super ergonomicznie i z jakiegoś powodu ma dużo dobrych ocen w internecie, to jest to ewidentny rebrandowany chiński import (a przynajmniej tak wygląda). Używam go jakiś czas i:
- jest niewygodny
Przestrzegam przed Ergohumanem - jeśli szukasz ergonomicznego krzesła, to tu go nie znajdziesz. To nie jest ergonimiczne krzesło, tylko krzesło z ergonomicznym DESIGNEM.
Ja popełniłem ten błąd i Ergohuman Elite to chyba jeden z gorszych foteli na jakich siedziałem. Mimo że na zdjęciach wygląda super ergonomicznie i z jakiegoś powodu ma dużo dobrych ocen w internecie, to jest to ewidentny rebrandowany chiński import (a przynajmniej tak wygląda). Używam go jakiś czas i:
- jest niewygodny
Borsukii +5
Top1 najlepszych czesci kobiety
#fotografia #oswiadczeniezdupy #zalesie
@adam-photolive: czasem nawet to nie pomaga, powiedz żeby nikt nie przeszkadzał fotografowi to i tak się pchają bo "muszą" mieć własne zdjęcia z najważniejszych momentów.
Poza tym, chyba lepiej zrobić jakąś ładną sesję zdjęciową po uroczystościach/w inny dzień na pamiątkę.
@adam-photolive: proszę pana, zawsze robię zdjęcia kapłanowi, gdy polewa inne dzieci. Jak na razie tylko jedni rodzice się zorientowali.
@Matemit: U-----------m ręce tym amebom
Twój znajomy jest p------y, że oddał tę zaliczkę. Daje tym ludziom przyzwolenie na takie zachowania. Paliwo spalił, czas zmarnował i jeszcze im kasę oddawać ma? Miejcie szacunek do siebie samych, ludzie kochani.
Takich raków jest cała masa, ludzie w większości to po prostu debile. Zajmuję się montażem i operatorką od 10 lat, przerobiłem wiele wesel, zwróć uwagę jak kiedyś na jakimś będziesz jak podczas pierwszego tańca na około młodych biegają słodkie bombelki podbijające baloniki czy inne piłeczki. Ty latasz na około z kamerą żeby uwiecznić ich pierwszy taniec, musisz zwracać uwagę na balans bieli, kadr i żeby calość była stabilna, a
@Matemit: Może mi jeszcze powiesz, że nigdy nie oglądałeś po paru miesiącach filmu z noworocznymi fajerwerkami?
@Matemit: Serio? Nie nagrywasz filmiku w Nowy Rok, żeby potem sobie w czerwcu powiedzieć "Ehh, pooglądam sobie fajerwerki z Sylwestra 2017"?
Komentarz usunięty przez autora