Aktywne Wpisy

Koksixk +102
Siema w tym 17 zadaniu z arkuszu z matematyki która odpowiedź jest poprawna B? Nie jestem pewien zapisu.
#matury2024
#matury2024
źródło: temp_file4523910973891862261
Pobierz
Jezus_Choroszcz +22
Ktoś tu pisał ze to kredyt na caryce.
Caryca skonczyla z praniem sianka z knura i wychodzi na to ze to kredyt na centaura, obstawiam ze zezolina wykradnie dudki i pogna siną w dal do swojego pigmentododatniego i to juz we wtorek 😂
Dane dostepne dla kazdego w goglu wpiszcie 'sorfaj krs'
Jak chcieli prac siano to wystarczylo otworzyc spolke z.o.o i brac dochody na ta spolke a hajs wyprowadzac z firmy
Caryca skonczyla z praniem sianka z knura i wychodzi na to ze to kredyt na centaura, obstawiam ze zezolina wykradnie dudki i pogna siną w dal do swojego pigmentododatniego i to juz we wtorek 😂
Dane dostepne dla kazdego w goglu wpiszcie 'sorfaj krs'
Jak chcieli prac siano to wystarczylo otworzyc spolke z.o.o i brac dochody na ta spolke a hajs wyprowadzac z firmy
źródło: 1000021109
Pobierz

#jakzyc
backup romu mam zrobiony w cwm i trwp, czy jakoś tak. backup się przywraca, ale jak chcę podać pin to jest zawiecha. Na cm11 jest ok. Mogę wgrać przez odin rom i to go pewnie uleczy, ale nie chce mi się teraz bawić w konfigurację telefonu od zera.
Przed przywróceniem backupa walnałes wipe'y?
wszystko przed powrotem wyczyściłem.
Komentarz usunięty przez autora
Potraktuję go kiesem, albo odinem raczej i powinno być ok.
Ten kitkat całkiem ładnie działa na tym telefonie, nawet te niedoskonałości mogę przyjąć, ale z wyjątkiem nagrywania, bo może od pół roku nagrałem kilka filmików, ale znając moje szczęście to akurat mając tego cm11 musiałbym coś nagrać.
Tak czy inaczej, dzięki za podzielenie się wiedzą:)
a kolejny telefon jaki kupię będzie musiał być z oficjalnej listy cm