Aktywne Wpisy

Korsir +103
Witam Yaneczku @zyjzpasji. Wiem, że to czytasz, bo sam pokazałem ci ten tag ;)
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
źródło: B2Wts425
PobierzSpotkałem na #tinder laskę 13 lat młodszą (22 vs 35), rozmowa gadka szmatka trwa już godzinę, ona nic nie wspomina o moim wieku, luzik. Myślę, o co tu chodzi. Mówię że idę spać a ona na to - proszę porozmawiaj jeszcze ze mną, bo mam kryzys, depresję, dwubiegunowość. Z dalszej rozmowy rzeczywiście, problemy jak ch*j. Co chwila inny nastrój. Nierówno pod sufitem. I że jej sie podobam. Z twarzy bardzo

https://www.wykop.pl/link/6761499/koronawirus-the-best-of/#votersBury
#4konserwy #konfederacja #koronawirus #neuropa #bekazcovidian
źródło: comment_165938117584JnJXzgI2i0lfuM3etnp2.jpg
Pobierz@wojna: człowieku, ty prowadzisz w rankingach bycia top szurem antynaukowym w konkursie zorganizowanym przez myślącą cześć wykopu, czyli neuropę i lewicę
@PrzeKomentator: Myślącą część wykopu - neurope/lewice, wybierz jedno.( ͡º ͜ʖ͡º)
@PrzeKomentator: Extra. Kibicuje temu konkursowi i obserwuje jego wyniki XD Zawsze mam pod ręką pojemnik z popcornem( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
źródło: comment_1659387283Ka61TUG20DaPmr4cHwuh85.gif
Pobierz@PrzeKomentator: Ja ci ziomek nie zaglądam do łóżka
@Kam3l: ja Ci wyrka nie zaglądam, ale innych czynności homoseksualnych dokonujecie na wykopie, czyli w miejscu publicznym. Ehh a trigerem do igraszek jest zwyzywanie mojej osoby. Nie wiedziałem, że działam niczym afrodyzjak xD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora