Wpis z mikrobloga

@Nightshift_: nie wiem czy ogarniasz twitch / yt ale tak co drugi kanał robi zbiórki na sprzęt, jedzenie itd i też nie zawsze jest to realizowane tak po prostu jest. Ludzie wpłacają jako docenienie twórcy przy którym spędzają parę minut z vlogiem i pewnie im to wisi na co to wyda. Mi tam jest obojętny średnio go oglądam tylko jak się u Machaja w odcinku przewinie
  • Odpowiedz
@Nightshift_: To jego praca, wiec trudno żeby za darmo to robił jak ma na utrzymaniu rodzinę :(. Co do biznesów, no cóż trzeba próbować, nie każdy jest wilkiem z wall street :). P.s. kupil chyba za swoje mac booka pro.
  • Odpowiedz
@zbyszek-krol
@cris-raven
ja nie krytykuje go za to ze jest jutuberem i kreci swoje gnioty. Sa ludzie ktorym sie to podoba i sa sklonni za to placic. Mnie Gapa wkooorwia swoim podejsciem do pracy. On gardzi praca ale chetnie pasozytuje na ludziach ktorzy chca czy nie chca musza sie kilka w dni tygodniu przetyrac. A druga rzecz to ze kiedys robione byly zrzutki czy zbiorki na ludzi ktorzy tego potrzebowali
  • Odpowiedz
@Miskagnoju: Gapcio byl ambasadorem dwoch marek wodki ( Wyborowa i cos jeszcze) i to Gapcio przeprowadzal kursy i szkolil adatepow sztuki barmanskiej. Wiec musial dosc plynnie poruszac sie na kilku plaszczyznach ( kursanci, sponsorzy, lokale, brandy itd). Obejrzyj jego live's tam czasami jest dosc wylewny
  • Odpowiedz