Aktywne Wpisy

dorodny-agrest +152
Znajomy - uśmiechnięty, wesoły człowiek. Zawsze fajnie się gadało. Dwójka dzieci, żona. Wczoraj jebnął się na linę. 35 lat. #depresja #samobojstwo
bambo_rambo +85
Dziś w Trójce, koło godziny 16 jakaś mocno skrzywdzona słuchaczka życzyła ojcom, żeby ich zachowanie nie było głównym tematem terapii dziecka.
Takie życzenia to jak splunięcie ojcom w twarz.
Ale dała mi tym do myślenia i aż zadzwonię z analogicznym życzeniami na dzień matki.
Wstydźcie się tam w Trójce, że takie coś puściliście.
#dzienojca #zycznia #trojka #trojkapolskieradio #afera #wykopefekt
Takie życzenia to jak splunięcie ojcom w twarz.
Ale dała mi tym do myślenia i aż zadzwonię z analogicznym życzeniami na dzień matki.
Wstydźcie się tam w Trójce, że takie coś puściliście.
#dzienojca #zycznia #trojka #trojkapolskieradio #afera #wykopefekt
źródło: 3
Pobierz

źródło: comment_1659276531ODnhqc57K2iXawGopcQU4z.jpg
Pobierz@ZawzietyRobaczek: poligon to po polsku taki teren do ćwiczeń wojskowych, chodziło ci o wielokąt.
@einz: aha, to szkoda, bo moglibyśmy podyskutować, ale jak z góry zakładasz, że jedynym moim celem jest gnojenie ludzi, to chyba nie ma sensu.
@MtEverest: dzieki, oblukam.. pracuje od dluzeszego czasu nad softwarowym Raycasterem na konkretną platformę, jest on bardziej rozbudowany niż wolf3d ale nie na tyle jak doom czy duke, najwiekszym problemem wydajnosciowym jest textorowanie podłóg i sufitów, opracowalem nawet jeden swoj algorytm ktory robi to calkiem szybko, ale przyszedl mi do glowy jeszcez szybszy, jednak muszę tutaj rzutować kwadraty na ekran i przy okazji je clipować..
ps. znalzelm jeszcze cos takiego,