Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Wiecie, co jest zajebistego w tym, że ma się mało teścia i #!$%@? libido? Pracując w urzędzie nie raz niezłe duperki próbowały wymusić na mnie załatwienie jakiejś sprawy poprzez sugestie erotyczne i świecenie dekoltem. Ja się tylko wtedy uśmiechałem i mówiłem, że nie da rady i trzeba czekać zgodnie z procedurą. Śmiesznie było widać jak palą im się styki, że jak to samiec nie przyspieszy sprawy? Jak to możliwe, przecież cały czas to działało i każdy miał w głowie ungabunga i śliniąc się stawał na głowie, żeby sprawę załatwić priorytetowo. Fajnie jest nie być niewolnikiem popędu i nie spermić do każdej napotkanej laski.

#p0lka #pracbaza

---
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #62e5c46a4ea2949af8279d3c
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Przekaż darowiznę
AnonimoweMirkoWyznania - #anonimowemirkowyznania 
Wiecie, co jest zajebistego w tym, ...

źródło: comment_1659252731fl8LKx5N9K7XUznwSEu2bx.jpg

Pobierz
  • 44
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Myślę, że to interesujący przyczynek do dyskusji na temat niesprawiedliwości zaburzonych relacji w codziennych sytuacjach życiowych, powodowanych przez nieustannie stymulowane męskie libido. (co oczywiście nie znaczy, że to wina mężczyzn)

Ktokolwiek, pisze że na niego nie ma wpływu seksualna atrakcyjność kobiet, w relacjach nieseksualnych grzeszy naiwnością, próbując się wyzwolić spod elementarnych praw psychologii. Podobnie zresztą jak ktoś, kto uważa że na niego reklamy nie działają, bo nie lubi ich oglądać.
  • Odpowiedz
RzeczywistaEskimoska: @fishery I fajnie, ja jednak widzę po współpracownikach, że asertywność im się kończy, jak zaczyna się świecić głęboki dekolt i słyszą czułe słówka. Wielkie samce alfa a jak pojawia się dupa na horyzoncie, to sperma uderza do głowy i widać jak zaczyna im #!$%@?ć i odpalają się pierwotne instynkty, przez co tracą rozum i godność. Śmiesznie to wygląda jak się patrzy z boku xD

@cagogsg A po co się leczyć?
AnonimoweMirkoWyznania - RzeczywistaEskimoska: @fishery I fajnie, ja jednak widzę po ...

źródło: comment_1659267217UYNyOhzSGSf7c4so7XpKRn.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz