Aktywne Wpisy

Apu-Apustaja +3
niesamowite że wykop jest już tak martwy że o 3 w nocy liczba użytkowników online wynosi 5

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Dobry scam, ludzie pokupowali gry które, działają tylko na stadii, a teraz zamykają wszystko wpizdu xDDDD
#stadia #xcloud #geforcenow
@Simple-Man: @spidero: @MtEverest: @Fiktorianin: @TheLizardKing: @Erlade: Na oficjalnym twitterowym koncie Google Stadii zapewniono, że usługi wcale nie czeka wyłączenie w niedalekiej przyszłości, a w dodatku zmierzają do niej kolejne gry.
Więc po co zmyślasz opie ? ¯\_(ツ)_/¯
przez ostatnie 3 lata to chyba poleci w setki razy
dla mediów i #pcmasterrace Stadia umarła jeszcze przed premierą i przecież nikt tam nie kupuje gier, nic nie wychodzi i w ogóle kupa i zmarnowane pieniądze
@Simple-Man: pokaż mi jedną usługę ze strony killedbygoogle która jest płatna i została zamknięta bez migracji klientów do nowej usługi razem z tym co kupili lub co opłacili
@Erlade: i też mieć kilka gier na krzyż bo jak nie przekupisz developerów to nie masz co liczyć na dostępność gier?
subskrybuję Boosteroid, a Stadia jest darmowa
i mam dosłownie wszystkie gry o jakich mogę pomyśleć, gdzie jedna biblioteka uzupełnia drugą
byłam z GFN od czasów Founders, ale niedawno anulowałam subskrypcję bo to jakiś żart - gry od