Aktywne Wpisy

wygryw50k +232
#kanalzero #stanowski
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia

Xtreme2007 +255
Przecież to jest destrukcja, 200IQ. Zaorał lewackich dziennikarzy i pokazał że nie są oni zbyt bystrzy jak na dziennikarzy. Wykopki też mają ubytki w intelekcie. Jesteście jak stado, nie ważne jak mówią, nie weryfikujecie ważne że się wylalo szambo na kogoś kogo nie lubicie więc lecicie z trendem ku uciesze stada. #stanowski #kanalzero #bekazlewactwa

#neet #przegryw
źródło: comment_1659057867tQl0S5MZb2eaaowPkrPnIg.jpg
Pobierza ty, jako głos CZEBA PRACOWAĆ ŻBY MIEĆ PINIONSZKI, co masz z tej pracy poza zmarnowanym czasem? xD w najlepszym wypadku jakieś hobby, w którym i tak jesteś przeciętny, bo nie masz czasu się mu w pełni poświęcić xD
@JaFracek: Jak to było w słynnym polskim filmie: "pieniądze to nie wszystko, ale wszystko bez pieniędzy to..."
Więc widzisz sam. Bez pieniędzy nie będziesz miał niczego (chyba, że ktoś Cię utrzymuje): zdrowia,rodziny, hobby, wycieczek, mieszkania, samochodu, wyjśc do restauracji itd.
@AgentGRU: tak, i na reszte nie starczy hajsu xd Mieszkanie 2k z opłatami opłaty za telefon, internet itp. a to wszystkoprzyz arobkach 3k. Na jedzenie w sumie starczy. Dużo chleba, latem owoce z działek i dużo wody z kranu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@JaFracek: Tylko Ty mówisz z perspektywy człowieka który (sądzac po opisie) zarabia sporo. Wiele osób które mówią o NEEcie to osoby, które nie mają szans na takie zarobki więc nie oceniaj
Tak zdaje sobie sprawę że niektórzy zarabiają tylko tyle by przeżyć, ale duża część osób z tego tagu ma/miałaby możliwość znalezienie pracy, która pozwala coś zaoszczędzić i wydać na przyjemności.
@Szczuroskoczek_: nigdy nie mówiłem
A czasu na wycieczki nie będzie bo co zrobisz przez 2 tygodnie urlopu w roku?
@NL_5: jak neetujesz za swoje nic mi