Aktywne Wpisy

wygryw50k +232
#kanalzero #stanowski
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia
czekajcie, czy ja rozumiem, że wykopki, którzy na początku łyknęli baita (w tym ja), są porównywani do emerytów łapiących się na memy z pisowskim johnny sinsem, bo stanowski nagrał na siebie materiał z dialogiem, który faktycznie miał miejsce i nie był żadnym AI? wytłumaczy mi ktoś tę żelazną logikę triumfatorów?
o dziennikarzach nie mówię, bo to inna kwestia

Xtreme2007 +255
Przecież to jest destrukcja, 200IQ. Zaorał lewackich dziennikarzy i pokazał że nie są oni zbyt bystrzy jak na dziennikarzy. Wykopki też mają ubytki w intelekcie. Jesteście jak stado, nie ważne jak mówią, nie weryfikujecie ważne że się wylalo szambo na kogoś kogo nie lubicie więc lecicie z trendem ku uciesze stada. #stanowski #kanalzero #bekazlewactwa

#neet #przegryw
źródło: comment_1659057867tQl0S5MZb2eaaowPkrPnIg.jpg
Pobierz@PrawaRenka: dla ciebie to wygryw? XD tysiąc zloty za bycie uposledzonym, gdzie nie mozesz korzystac z pelni zycia i pewnie jeszcze z tego musi sie utrzymac? Ty w ogole masz jakies ambicje czy tylko zjesc i wysrac i tak w kolo macieju? XD
@12lat25cm: a ty następny geniusz, 500plus to pewnie szkalowanie i "patusy bioro nasze pieniadze na
@JaFracek: a kto tu mówi o wegetacji? tu tylko chodzi o niepracowanie jak niewolnik przez 1/3 dnia i możliwość przeznaczenia całego dnia na to co się chce
Wstajesz rano przejrzysz wykop i co dalej ? youtube też, potem redtube i krąg #!$%@? wyczerpany co dalej z 22h dnia :P? Raz na kilka miesięcy fajna gierka wyjdzie i co dalej ? co z resztą czasu ?
W sensie nie neguje że w pracy czas się traci ale siedząc w domu przed kompem też.
No chyba że to na zasadzie że kawalerka sobie a Ty realizujesz swoje pasje to to już ma sens :D
Ale od lurkowania przed kompem bym uznał że życie zmarnowałem. W sensie #!$%@?ąc w januszexie też xD
Ale jakbym miał stały dochód i wolny czas to na pewno bym go przed kompem nie zmarnował. W sensie grałbym od czasu do czasu jak np wyjdzie God Of War Ragnarok to bym wcześniej ciasta do pizzy przygotował jak #!$%@? polecam https://www.klubmilosnikowpizzy.pl/kalkulator-pizzy/ zamknął rolety i przesiedział z 2 tygdonie