Aktywne Wpisy

Howea +102
Dzisiaj sobie obejrzałam wystąpienia Tuska i już wiem czemu w PISie tak bardzo się go boją i ciągle nim straszą. On jest przekozak. Mógłby każdego pisowca zjeść na śniadanie. Aż jestem pod wrażeniem jak z każdej sytuacji potrafi się wybronić, na każde pytanie odpowie, nie puszczają mu w ogóle nerwy. Zobaczyłam człowieka, który mówi normalnie, nie jak robot i jestem w szoku. Człowiek już zapomniał, że tak można. Po tym sztucznym tonie

MrBeast 0
Wiem że to nie do tego tag ale i tak tylko ten tag jest na wykopie czytany XD
W piątek jadę na 3 dni kawalerskiego. Picie od rana do wieczora.
W moim wieku nie powinno się już tyle pić.
Jak najlepiej się zabezpieczyć?
Teraz taka technologia że pewnie w aptekach są jakieś środki które pomogą w regeneracji, w wyleczeniu wątroby itd
Jakieś 2KC czy coś czy to gówno?
#famemma
W piątek jadę na 3 dni kawalerskiego. Picie od rana do wieczora.
W moim wieku nie powinno się już tyle pić.
Jak najlepiej się zabezpieczyć?
Teraz taka technologia że pewnie w aptekach są jakieś środki które pomogą w regeneracji, w wyleczeniu wątroby itd
Jakieś 2KC czy coś czy to gówno?
#famemma

- Dobry wieczór panie redaktorze. Kłaniam się państwu.
- Panie Janie, co prawda jutro przed polskimi drużynami rewanże w kwalifikacjach do Ligi Konferencji, ale najpierw pozwolę się zapytać o inną kwestię. Wczoraj kolejny mecz w barwach Barcelony rozegrał Robert Lewandowski. Nie zdołał strzelić gola w meczu z Juventusem, czy jest pan tym faktem zdziwiony?
- (z cynicznym uśmiechem na twarzy) Nie, panie redaktorze. Ja od samego początku powtarzam, że ten transfer nie ma żadnego racjonalnego sensu. Przecież panie redaktorze umówmy się, kto zapewniał Robertowi kilkadziesiąt asyst w sezonie? Tomas Müller (dopowiada bez czekania na odpowiedź). I panie redaktorze, jak pan wie, ten piłkarz został w Monachium. To nie jest tak, że nowy piłkarz wejdzie z marszu w nową drużynę i zacznie strzelać jak na zawołanie.
- Według pana ten transfer to błąd Roberta Lewandowskiego?
- Nie, panie redaktorze. To jest wielbłąd (oblizuje się po wargach). Zamiana Bayernu na Barcelonę jest w tym momencie jak przesiadka z mercedesa do seata. No niby jednym i drugim można jechać, ale niech pan mi powie panie redaktorze który pojazd jest mocniejszy?
- Noo... Barcelona poczyniła znaczące wzmocnienia...
- (Tomaszewski uśmiecha się i przerywa ze śmiechem) To tak się panu tylko wydaje panie redaktorze. Przecież większość z tych chłopaków, którzy ttam trafili to albo niczego nie osiągnęli - jak Rafinia, nie grali w drużynach ze ścisłego topu albo są już podstarzali. A już to co Barcelona chce zrobić z Frenkim de Jongiem to jest przepraszam za wyrażenie panie redaktorze, ale ja inaczej nie potrafię, jawne sk...two. Dlatego Robert zrobił wielki błąd, bo w Bayernie po tych wzmocnieniach jakie dokonali Niemcy mógłby nie tylko bić się o zwycięstwo w Lidze Mistrzów, ale i o pobicie rekordu Gerda Mullera, czym by się zapisał na trwale w kronikach
- Myślę panie Janie, że Robert już się zapisalw historii.
- Panie redaktorze, ja Robertowi nic nie ujmuję, ale ja się naprawdę obawiam, że cała ta jego przeprowadzka wpłynie negatywnie na jego przygotowania do mundialu. A jeśli pan spojrzy na czołówkę klasyfikacji najlepszych strzelców naszej kadry na mundialach to Roberta tam nie ma
- Tyle Jan Toma...
- Jeszcze sekundę panie redakturze. Ja z tego miejsca (składa ręce jak do modlitwy) zwracam się do prezesa PZPN z Cezarego Kulesza. Kuleszy. Panie prezesie. Na miły Bóg. Ma pan jeszcze kilka tygodni. Ja apeluję, ja proszę, niech pan jeszcze zmieni selekcjonera!
- Panie Janie, uważa pan że selekcjoner Michniewicz powinien zostać zwolniony?
- Nie, panie redaktor. On powinien zostać wyp...ny dyscyplinarnie. Dlaczego? Dlatego
#mecz #kanalbekowy
Panie redaktorze. Pan jest za młody. Pan nie rozumie, że my, ówczesne pokolenie przeżywaliśmy niewyobrażalny dramat. Los ojczyzny znalazł się nad przepaścią. Myśmy przecież wtedy nie wiedzieli, nikt nie mógł wiedzieć, co będzie później. Co proszę? Że Jaruzelski? No był chyba kiedyś taki młody chłopak na lewej obronie w ŁKS
No nie panie redaktorze, tak to my nie będziemy rozmawiać
Komentarz usunięty przez autora