Aktywne Wpisy
Alzena +9
Kobieta, 25-30 lat, singielka, ma stałą pracę, mieszkanie po dziadkach (powolutku sobie je remontuje), bezdzietna, ma nieduże zaufane grono przyjaciół. Po co takiej kobiecie facet? Tak szczerze. Często czytam że kobieta niczego poza swoją dupą nie wnosi do relacji z facetem - a co facet takiego niby wnosi? Większość facetów jest z damskiej perspektywy tak samo nudna/zwykła jak z męskiej perspektywy większość kobiet. Siłka, granie w gry, może jakiś żużel/piłka nożna, jakiś
cpt_foley +283
Patrzcie Mirasy co znalazłem w starej skrzynce mojej zmarłej kilka lat temu ciotki. Świadectwo szkolne pradziadka sprzed kurfa 101 lat. #ciekawostki #nostalgia #chwalesie
Daleko mi do anty, nie obchodzi mnie to, że ktoś chce mieć dzieci, ale czemu zrozumienie w drugą stronę jest tak ciężkie i powoduje takie oburzenie. Nigdy nie miałam większych problemów z takimi osobami, dopiero od jakiegoś czasu to jakaś plaga.
#childfree #antynatalizm
xD duża rodzina podcina synowi skrzydła?
@milk_outside_a_bag_of_milk: bo nie chcą żebyś miała lepiej od nich. Chcą Ci d-----ć, żebyś miała nieprzespane noce, zepsute nerwy, wieczne problemy z gówniakiem w zamian za "uśmiech b------a", bo tak się utarło społecznie.
Komentarz usunięty przez autora
1. Narodziny
2. Szkoła
3. Praca
4. Ślub
@fuechsinn: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@milk_outside_a_bag_of_milk: macie wszyscy jakieś z-----e te otoczenia i znajomych. Mnie przez całe życie o dzieci spytała tylko babcia, a pochodzę z pisowskiej dziury w polsce b xD
@milk_outside_a_bag_of_milk bardziej "czy się ruchacie wystarczająco dużo bez zabezpieczeń?"
@milk_outside_a_bag_of_milk: teraz i tak ludzie sie z tym bardziej hamuja niz jeszcze kilka lat temu. Jak jestes po 25 to zaczna sie festiwal p---------a, ale to tylko przedsmak przed 30 ;). Miej w------e i tyle.
Co zabawne wiekszasc osob rzuca temat b-------w nie majac nic zlego na mysli, nigdy nie zastanawiali sie po prostu nad tym
@notoelo: Zawiść widzę na 100% w kilku osobach z mojego otoczenia. Jedna kobieta raz mnie rano w pracy zapytała, czemu jestem taka zmęczona, a ja zgodnie z prawdą odpowiedziałam, że nie wyspałam się, miałam ciężką noc po prostu i tak w połowie na nogach jestem. Wtedy mi tak znikąd wystrzeliła,