Niedziela wieczur, najlpeszy czas dla chłopów z tagu #neet Kiedy to inni szykują się na znuj, 8 godzin, oni szykują się na spanie do 12:00 i granie w gierki / oglądanie seriali.
Mimo wszystko wolę chyba jednak mieć pracę i pieniądze które mogę wydać na zachcianki i przyjemności, na NEET najgorszy był właśnie brak kasy i strach że im dłużej trwa, tym gorzej będzie później z #pracbaza #przegryw #niepopularnaopinia
@Przegrywex: obecni na tagu neet mają po prostu za dobrze. Jakby lewusów mamusia z tatusiem pogonili do roboty, to by się skończyło eldorado.
Gierki i seriale w głowie, a później jeden z drugim narzeka że ojoj same Julki/p0lki dookoła i on za rączkę nie trzymał przez 30 lat, bo im CHADY wszystko sprzed nosa zgarniają. Śmiechu warte.
Przecież od lat wiadomo, że sytuacja się powtórzy. Jak był niski poziom, można było wyjechać koparkami i pogłębić. Wtedy woda by sobie przepłynęła bez problemu.
W ogóle odkryłem kiedyś za pomocą magii matematyki że urodzilem się równo 9 miesięcy po tym jak powódź z 97' uderzyła w moje miasto. Jak widać nie tylko ono zostało wtedy zalane eh #wroclaw
Kiedy to inni szykują się na znuj, 8 godzin, oni szykują się na spanie do 12:00 i granie w gierki / oglądanie seriali.
Mimo wszystko wolę chyba jednak mieć pracę i pieniądze które mogę wydać na zachcianki i przyjemności, na NEET najgorszy był właśnie brak kasy i strach że im dłużej trwa, tym gorzej będzie później z #pracbaza
#przegryw #niepopularnaopinia
Gierki i seriale w głowie, a później jeden z drugim narzeka że ojoj same Julki/p0lki dookoła i on za rączkę nie trzymał przez 30 lat, bo im CHADY wszystko sprzed nosa zgarniają. Śmiechu warte.
@Przegrywex
Ja nawet orawka nie mam