Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +86
Przyszła pora na nowe #rozdajo, a przy okazji rozstrzygnięcie ważnej, acz kontrowersyjnej kwestii:
Ustalmy to ostatecznie. Kto powinien płacić na pierwszej randce? Zawsze mężczyzna? Osoba, która zapraszała? Może jednak powinno się podzielić pół na pół? A może to jednak kobieta powinna płacić? Macie związane z tym ciekawe anegdoty z własnego życia? Czekamy na wasze kreatywne odpowiedzi w komentarzu.
Zwycięży oczywiście najciekawsza odpowiedź. Zwycięzca otrzyma od nas voucher do Allegro o wartości
Ustalmy to ostatecznie. Kto powinien płacić na pierwszej randce? Zawsze mężczyzna? Osoba, która zapraszała? Może jednak powinno się podzielić pół na pół? A może to jednak kobieta powinna płacić? Macie związane z tym ciekawe anegdoty z własnego życia? Czekamy na wasze kreatywne odpowiedzi w komentarzu.
Zwycięży oczywiście najciekawsza odpowiedź. Zwycięzca otrzyma od nas voucher do Allegro o wartości
źródło: rozdajo wykop
Pobierz
smieszek321 +76
To OKI to jest praktycznie likwidacja podatku belki a ludzie narzekają, że nie obniżyli go XD
Mam powiedzmy 1mln i zarobię te 20% w ciągu roku (bijąc indeks sp500 oczywiście bo jeśli nie to kup etf na sp500 i nie interesuj się giełdą)
Aktualnie:
podatek od 200000 * 0.19 = 38000zł
Propozycja
Mam powiedzmy 1mln i zarobię te 20% w ciągu roku (bijąc indeks sp500 oczywiście bo jeśli nie to kup etf na sp500 i nie interesuj się giełdą)
Aktualnie:
podatek od 200000 * 0.19 = 38000zł
Propozycja

Co myślicie o tym modelu?
Do codziennego oglądania yt, netflix i ps5.
Samsung QLED QE65Q77AAT DVB-T2/HEVC
https://www.euro.com.pl/telewizory-led-lcd-plazmowe/samsung-qe65q77a-smart-tv-uhd-4k-sams.bhtml
#telewizory #technologia #ps5
https://www.mediaexpert.pl/telewizory-i-rtv/telewizory/telewizor-samsung-led-qe65q80a-qled-uhd-hdr10-tv-2021
Jest jakaś duża
@Shav_Arth: nie chodzi o cyferki, tylko o prosty fakt, że q80a ma już jakieś strefy wygaszania podświetlenia i jaśniejszy.
VRR w trybie 60hz jest zepsute (na xboxie to nie jest problem bo można systemowo wymusić 120hz, na ps5 nie da rady), widać pionowo przesuwające się linie - znany błąd oprogramowania którego samsung nie raczył naprawić i zapewnię nigdy nie naprawi
jeszcze widać zjawisko cloudingu podświetlenia, ale to zależy od sceny
Rok temu sam szukałem TV do PS5 i zastanawiałem się nad OLEDem ale jako że